1 Läs mer >>
Idag är det Filips dag, man kan väl säga att det är den bästa dagen som finns faktiskt :) Han är en människa med världens STÖRSTA hjärta, MYCKET tålamod och ja han är helt underbar. Även om jag ibland är arg/irriterad/sur på honom så ändrar inte det något. Han betyder lika mycket för mig både när jag är sur och glad :) Jag hoppas att han kan förstå till viss del hur mycket han betyder för mig.

Du är den bästa Filip!


Min underbara & bästa...

4 Läs mer >>
Jag ska snart iväg till jobbet men måste bara skriva om en av de häftigaste sakerna jag varit med om. Igår kväll när vi la oss så sa jag till Filip att det kändes som att jag bara lurades när jag säger att bebisen sparkar för varje gång han har lagt handen på magen så händer inget :) MEN igår så sparka den två gånger och då la Filip sin hand på magen och fick känna flera rejäla sparkar. Det var så häftigt!! Det var så underbart att få känna det tillsammans med honom för första gången, så det kom några tårar tillochmed :) Det var lite samma känsla som man fick när vi var på Ultraljud. Jag kände mig iaf alldels lycklig och hade väldigt svårt att somna då bebis forsatte sparka, men det gör ju inget :)
Det börjar faktiskt gå upp för mig på riktigt nu att vi ska ha en bebis. Att vi har skapat ett liv tillsammans! Det känns så häftigt. Tänk att den lill* lever där inne tack vare kärlek, det är coolt :) Läste igår att bara 5% av alla barn föds på beräknat födelesedatum, det vore riktigt fränt om våran ville kika ut då. Det är ju mitt & Filips datum, då vi blev tillsammans, då vi förlovade oss, Ja det är ett speciellt datum!
Nej nu måste jag sticka, ha en bra dag!

Häftigt