3 Läs mer >>
Åh vad jag önskar att jag hade massa massa pengar! Då skulle jag handla ihjäl mig på inredningsprylar. Kläder och annat i all ära men inredningsprylar ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag tycker ju också om  att göra egen inredning vilket är betydligt billigare. Ett annat tips för billigare inredning är att handla second hand, loppisar eller auktioner. Ibland är det ju INTE billigare på loppisar och auktioner men allt som oftast kan man då göra något fynd. Jag ÄLSKAR verkligen gamla prylar finns inget bättre. Det allra roligaste är när man gör ett RIKTIGT fynd, två av de bästa fynden jag gjort är min gamla MARGARINlåda för 20kr och en gammal symaskin för 100lappen. Symaskinen köpte jag i somras på auktion och den står fortfarande i ladan för jag har inte kommit på hur jag ska fixa den. Huvudsaken är att den finns i min ägo iaf! Den är iaf i väldigt bra skick och väldigt fin!
Margarinlådan har vi som vedlåda i köket. Dock är det inte alltid dyrt med nya inredningsprylar heller men det finns ju så mycket som jag skulle vilja ha och då blir det dyrt. Men jag har ju tänkt att vi ska bo i detta hus ett antal år så då behöver inte allt vara "klart" direkt. Så jag brukar köpa något litet varje månad och är det något dyrare så får jag kanske lägga undan lite innan jag kan köpa det. På det viset så får jag mina prylar utan att bli ruinerad. Nu blir jag långsamt ruinerad och det fungerar betydligt bättre, iaf när man är mammaledig. Man blir ju inte direkt fet på den lönen :)
Jag har somsagt mina favoriter när det gäller inredning
- Hjärtats Rum, en butik här i Dala-Järna som har mycket fint
http://hjartatsrum.se/ Gå in och kolla! Även Webbutik!
- Ljuvali, en webbutik som har massa fint, där mina ljuslyktor är ifrån
http://www.ljuvali.se/
Jag har många favoriter men detta är två av dem!
Dessa fina saker är från Ljuvali! Älskar ljuslyktorna och vispskålen har jag själv hemma :)
Från Hjärtats Rum har jag väldigt mycket saker. Butiken ligger ju väldigt lägligt bredvid Hemköp och på hemköp är man ju någon gång i veckan! Men jag har satt ett litet köpstopp på mig själv nu. Detta stopp gäller iaf året ut. Vi får väl hoppas att jag kan hålla det ;)
Idag har jag gjort en beställning från MeAndI. De har så fina kläder och igår hade Rebecka party så då fick jag beställa lite. Kul också när de mesta var kampanjpris. Är ju lite dyrare än H&M och liknande men det är VÄLDIGT bra kvalité. Så när de är kampanj kan man ju passa på :)
Nej godnatt mina vänner. Vi sover på soffan inatt då lilla Troya troligen är magsjuk. Hon har diarré och har kräkts en gång idag, stackars liten. Så därför blir det soffan så det är nära ut och så vi kan höra om hon är vid dörren! Hoppas det går bra inatt, för allas skull. Inte alls roligt när djuren är sjuka. Troya har ju i princip ALDRIG varit sjuk, så det är lite ovant!
- Mina fina fina vovve

Inredning

0 Läs mer >>
Det blev inget gym för mig idag istället så tog jag och min älskling en löptur tillsammans. Jag har sprungit någonting sen förra sommaren. Jag sliter ju på crosstrainern men det är ju inte riktigt samma sak. Jag vet inte hur långt det blev men iaf 40-45min. Och det får duga som första gången plus att det var riktigt halkigt ute. Vilket resulterade i väldans kramp i vaderna ganska direkt. Men det blev bättre som tur var. Nu är jag iaf härligt trött i både kropp och själ, min bättre hälft slocknade precis i soffan så jag ska väcka honom så vi kan lägga oss i sängen :)
Tänkte bara tala om vilka för/nackdelar Crossen och löpningen har, enligt mig då!
Crossen
+ Inte så mkt belastning på knä och ben
+ Man får upp riktigt bra flås
+ Man får med hela kroppen då man också rör armarna på ett annat sätt
+ Svettas väldigt mycket
- Den är inomhus
- Det är inte lika "jobbigt", man känner inte lika mkt i musklerna
Löpning
+ Man är utomhus och får massa frisk luft (Det är skönt att vara ute)
+ Musklerna blir ordentligt trötta
+ Hunden kan följa med
+ Det är gratis
- Mer belastning på knä och ben
- Det är jobbigare psykiskt
Ja detta är mina för & Nackdelar. Jag har aldrig tyckt om löpning som träningsform utan det var först för några år sen som jag tänkte att jag skulle ge det en chans. Men det gick tungt väldigt tungt, mest psykiskt. Förra sommaren var första gången jag kände att det var kul och härligt att springa. Sen blev jag ju gravid så då fick det ligga på hyllan. Nu ska ni inte tro att jag är eller kommer att bli någon maratonlöpare, men det känns skönt att jag tycker om det! Jag fick liksom träna psykiskt ett år för att komma på att det var kul :) Sen har jag ju mina ben som inte riktigt har tyckt om löpning de sista åren. Så vi får se vad de säger imorn. Jag hoppas att det går bra. Det är dels därför jag tror att jag aldrig kommer bli någon långdistansare men vi får väl se! Iaf så tänker jag så att det är bättre att ta det lite lugnare med löpningen så att benen "hänger med" och så kör jag stenhårt de gångerna jag är på Crossen!
Nej nu väntar sängen!
Inte denna säng då som tur är, haha! Detta var när vi bodde på 33:an, Leon var dryga veckan gammal och vi hade fått börja ha honom på vårt rum hela tiden, även på natten! Här kom jag in efter min dagliga blodtryckskoll uppe på 37:an och hittar mina fina grabbar sovandes, underbart :) Jag vill minnas att blodtrycket faktiskt var påväg neråt också, inte lågt då direkt men inte skyhögt. Så jag var väldigt glad redan innan jag kom in och fick se mina killar!

Löpning

0 Läs mer >>
Grytan puttrar på spisen, har en gjort en eld i kaminen, har tänt första ljuset, Leon ligger på och sängen och låter lite, Troya ligger framför kaminen, jag lyssnar på julsånger, ser ut över innergården som är täckt med snö och ser adventsljusstaken i fönstret på ladan och så väntar jag på min älskade man som snart kommer hem.. Jag skulle vilja stanna precis här och nu... Helt underbart!
Va gör ni idag?
Tyvärr kan man ju inte stanna och det är ju bra faktiskt, man vill ju vidare men det är skönt när man får den känslan, att man bara vill stanna här och nu! Förmodligen ska jag iväg och träna sen, hoppas jag. Men samtidigt vill jag bara vara hemma med min familj i vårt fina hus. Jag älskar denna årstid som börjar nu, jag själv blir väldigt romantiskt mysig på något vis. Härligt!
Nej nu måste jag fortsätta med maten!
Har inge batteri i kameran så har inga "nya" bilder att lägga upp, men denna är fin trots att den inte beskriver deet jag ser just nu :)

Julkänslor

1 Läs mer >>

Bra Julklappstips, doppresent eller födelsedagspresent!
Såg denna bok på en annan blogg och en sådan skulle nog Leon vilja ha!

Man gör alltså en egen pekbok med bilder på sig själv, på barnet, hunden i familjen, huset, farmor/farfar, mormor/morfar eller vad man nu vill. Jag tycker det låter som en jättebra present och ska nog skaffa en sådan till Leon, om han nu inte skulle råka få en sådan i julklapp utav någon annan än sina föräldrar :)
Ni hittar den på http://www.lookibooki.se/

Rolig present

1 Läs mer >>

Nu är snart denna helg slut också. Men det har varit en mycket bra och skön helg.
Igår hade vi fullt upp hela dagen! Det blev inget gym för mig då hela familjen sov tills hon var nästan 10 så det var nog behövligt. Leon har sovit lite halvbra senaste veckan, tänderna spökar ju fortfarande. Hoppas han sover skönt inatt iaf! Vi städade och pysslade hela dagen, lagade mat och tog en promenad i blåsvädret. Vi hann med en liten fika hos svärföräldrarna! Lite senare kom Lina hit och vi gjorde Chiliburgare som faktiskt blev jättegoda. Sen såg vi på en film och jag satt och målade under tiden. Har köpt lite gamla krukor och sen har jag en gammal hylla som har stått och samlat damm ett tag i väntan på ommålning. Så krukorna blev fina och hyllan ska få sig en omgång till. Sen fixade jag det sista på min adventsljusstake. Har alltid gjort "klassiska" stakar förut med vanliga ljus men iår blev det en med blockljus och lite annat. Sen har jag gjort en liten "lampa". Försökte ta kort på den förut men blev inge bra ska testa imorn igen!
Idag har vi varit på julskyltning. Det var jätte mysigt, lite tomt utan min käre sambo. Men han jobbar idag så. Det var roligt ändå. Jag köpte tre fina Julstjärnor, det var allt. De blev så fina i mina nygamla krukor. Nu har första snön kommit också så nu börjar verkligen julkänslorna smyga sig på. Underbart! Jag älskar Julen! Från första advent till sista december än nog den mysigaste tiden på året och ännu mysigare nu iår när vi har vår lilla prins också :)
Imorgon har vi inte mycket planerat det blir väl att skrota runt lite härhemma och fortsätta pyssla lite. Det är så roligt med jul för då har man liksom något att pyssla med varje dag, jag skulle vilja göra en dörrkrans. Men jag lär ha lite ris isåf, får se om vi tar en liten tur i skogen imorn.
Såhär ser vår fina stake ut. Ståltråd, tallris, lite röda "bär", ståltråd, ett rött band och en gammal sockerkaksform :)

Härlig helg

1 Läs mer >>

Ja idag har vi haft fullt upp. Vi började dagen med en liten sovmorgon för att sedan åka till Borlänge. Vi var och lämnade in Leons trasiga bilstol. Det gick väldigt smidigt, överförväntan faktiskt! Vi fick en ny och det var inge tjafs och så utan han sa bara att det är oacceptabelt att den ska gå sönder på det viset klart ni ska ha en ny :) Sen åt vi lite lunch på matpalatset, jag åt en jättegod sallad.
Efter det tog vi en snabbis in på rusta, köpte en stjärna och en adventsljusstake. Men skulle ha köpt några till men det var så mycket folk där inne så vi skyndade oss. Sen gick vi till Willys och handlade. Åh jösses vad mycket folk och drygt när man inte känner till affären man hittar ju liksom ingenting. Men det gick bra och inte blev det särskilt dyrt heller. Hela resan blev faktiskt ganska så billigt med tanke på att vi var på kupolen och jag köpte INGENTING! Inte ens ett hårspänne som Filip sa, haha :) Men det är inge roligt att supershoppa precis när lönen kommer för då blir det ju lite tomt resten av månaden. Men jag ska klura lite på det där med ett pengaträd ;)
Iaf så när vi kom hem grejade vi lite här hemma, måste fortsätta städningen imorn, gästrummet ser ut som ett bombnedslag. Sen är det dammtorkning, dammsugning och torka golven som gäller. Jag ska också försöka klämma in ett gympass på morgonen om jag hinner vill säga.
Ikväll så har vi plockat fram en massa jul och adventssaker och jag har pysslat en hel del. Åh det är så kul att pyssla! Jag har gjort en början till en adventsstake med blockljus och en annan grej, kan visa imorn :)
Nu ska vi hoppa i säng!


Morbror och lilla Leon

Sängen väntar

0 Läs mer >>

Jaha, denna vecka har verkligen kantats av dålig sömn. Natten till tisdag så var ju Leon vaken mer eller mindre hela natten pga dom där jäkla sprutorna och igår natt så kunde jag verkligen inte somna. Satte på en film och bytte sovplatser flera gånger, sängen, soffan, gästsängen, soffan osv. Sista gången jag kollade på klockan var hon halv 3. Åh va irriterad man blir då alltså. När man inte kan sova fast man vill. Och så blir man ju lite stressad då man vet att man har en bebis som kan vakna i princip närsomhelst. SOm tur var sov Leon som vanligt, vakna ngn gång efter 6 å ville ha mat sen sov vi till hon var strax efter 9. Så det blev ganska bra ändå. Åkte till kyrkis en vända, sen hade jag en massa små ärrenden som vi hann med. Skulle ha varit på promenad med Jessica också men hann inte det tyvärr, ngn annan gång förhoppningsvis.
Iaf så har jag sjuk träningsvärk sen igår alltså. Det är ju lite skumt på ett sätt, jag har mer träningsvärk idag än jag hade efter första gympapasset. Men man tar väl i mer nu och orkar mer. Det var riktigt tungt igår men ändå så var jag pigg på slutet så jag småsprang in i det sista. Riktigt skönt att känna att man orkar och är pigg.
Vi hängde med på innebandyträning nu på kvällen också. Var med på några få styrkeövningar och det kändes somsagt att jag kört på både igår och i förrgår, då på mitt hemmagym. Vi gjorde en väldigt avancerad magövning på innebandyn. Eller ja den var inte så komplicerad men det såg jäkligt roligt ut. Det kallades halv-brutal-bänk. Man var två å två och så skulle man hoppa upp i den andres knä, med benen runt dennes midja. Den som höll i skulle hålla i vid rumpan typ. Sen skulle den som utövade själva grejen göra sit-ups i den andres knä. Det såg himla roligt ut måste jag säga!
Nu har vi bara chillat framför TVn och jag håller på att färdigställa vår matsedel för de nästkommande två veckorna. Vi ska åka till Borlänge imorn och byta ut den där jäkla bilbarnstolen. Det ska bli roligt att se vad dom säger om det hela faktiskt. När vi ändå är där ska vi storhandla så vi klarar oss ett tag.

Vår lilla goding som tar en liten lur :)

Lite sömn

5 Läs mer >>

Kan inte sova så jag snor en lista som jag sett i flera av bloggarna jag läser
När fick du reda på att du var gravid? 1 November 2010
Var bebisen planerad? Både och
Mådde du illa mycket? Jag mådde väldigt illa av vissa lukter men inte så jag kräktes
Hur blev ditt hår? Växte som ogräs
Hade du mycket halsbränna? Ja väldigt mycket
Grät du för ingenting? Ja
Var du känslig? Absolut
Vad gillade du för mat? Det mesta
När kände du bebisens första sparkar? Första gången som jag var helt säker på det, var nog i vecka 21-22
Var du ofta orolig? Ja
När började du läcka bröstmjölk? Jag minns inte riktigt men det var ganska tidigt
Samlade du gravidtidningar & böcker? Nej inte en ENDA. Jag fick en bok på MVC
Sparkade bebisen mycket? Ja det gjorde han
Fick du bristningar? Japp och jag är en stolt TigerMamma ;)
Blödde du någon gång? Nej
Levde du på som vanligt? Ja i princip
Hur gammal var du när du blev gravid? 24
Hur tog dina föräldrar det? Dom tyckte det var jättekul
Hur tog din partner det? Han blev jätteglad
Vart bodde ni? I Noret, i en lägenhet
Hur ofta gick du till MVC? I början var det inte så ofta men sista 6-7 veckorna var det en gång i veckan
Hur många ultraljud gjorde du? Ett
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Att allt skulle gå bra och att det skulle gå relativt snabbt
Hur började förlossningen? Den startade med en massa dropp och annat
Hur många timmar tog förlossningen? Det tog 4 minuter att få ut honom och 40min att sy ihop allt
Födde du vaginalt eller kejsarsnitt? Det blev ett akut kejsarsnitt
Hur mkt var du öppen när du kom in? Inget
Vilken smärtlindring tog du? Ryggmärgsbedövning
Hur lång tid tog det att krysta ut bebis? Jag kom aldrig så långt
Blev det komplikationer? Ja, jag fick havandeskapsförgiftning och var inskriven i drygt en vecka sen blev det vård på neonatalavdelningen.
Fick du sy? Ja, väldigt mycket
Vad tyckte du var jobbigast? Att det blev så akut
Var du rädd för något? Ja! Rädd att vår fine son inte var "färdig" i magen och att jag skulle bli ännu mer sjuk
Skrek du? Ja det gjorde jag, mest för att jag var rädd och varm
Hur många var inne i förlossningsrummet? Oj, vet inte. Ett barnläkarteam på 5, ett operationsteam på 6, barnmorsketeamet på 3, en massa undersköterskor och Filip
Hade du någon nära med dig? Ja min Filip
Hur var vikt och längd på bebis? 2413g & 45 cm
Ögonfärg? Blå
Hårfärg? Mörkt, nästan svart
Ammade du? Ja
Ammar du nu? Nej
Hur gammal är bebis? Ett halvår nästa lördag 
Vad tyckte du om förlossningen? Det var jobbigt
Vilken vecka födde du i? 34+5
Vill du ha en till? Ja....
Planerar ni ett till? NEJ!
När kommer andra barnet? Det är det ingen som vet
Hur är ert förhållande nu? Vi har ett underbart förhållande och Filip är den bästa pappan!

Lista

1 Läs mer >>

Nej ibland blir inget som man tänkt sig. Åh vad mycket jag tänkte under tiden jag var gravid. Hur det skulle vara att föda, hur det skulle vara att amma, hur det skulle vara att ha en liten bebis, hur jag och Filip skulle vara mot varandra och mot bebisen! INGET blev som jag tänkt, även om allt tillslut blev VÄLDIGT bra, kanske tillochmed bättre. Men ibland blir man lite ledsen. Man hör folk berätta om sina graviditeter och förlossningar, hur de ammar och allt som hör till. Det är många som INTE vill göra kejsarsnitt, men vem vill det?! Man vill ju göra det på riktigt! Det kändes ju jätte konstigt, ena stunden trodde jag att jag skulle inte skulle klara en minut till, sen var jag mamma men jag hade ingen bebis eller Filip bredvid mig. Under de första dygnet så var det MÅNGA känslor! Jag fick träffa Leon sent på kvällen men jag minns tyvärr inte så jätte mycket utav det. Men när jag blev nerrullad i sängen till hans avdelningen ett drygt dygn efter att han föddes brast allting. Jag kunde inte sluta gråta. Han var så fin och han var min son! Jag skulle bli frisk och han var jätte pigg och kry, bara lite liten och skulle lära sig att äta. Så när jag tillslut blev utskriven från BB, så fick vi flytta ner till Neoavdelningen och bo där. Så kom de in en dag och sa att Filip inte fick bo där något mer. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen visserligen skulle han få bo på patienthotellet men ändå. Då tog vi med oss vår lille son och lånevagnen ut i strålande solsken. Filip gick och köpte glass och vi satt och mös innan det var dags för nästa sondmatning. När vi kom in igen så kom en av sköterskorna fram till mig och kramade mig jättelänge. Hon ville verkligen inte sära på oss. Så de hade ordnat att vi alla tre skulle få bo på patienthotellet! Åh va glada vi blev, ett till steg närmare hem. Första natten där var underbar och jobbig på samma gång. Leon bestämde sig för att somna först klockan 5 på morgonen, han kände väl att mamma och pappa var lite nervösa. Trots väldig sömnbrist så mådde vi toppen dagen efter. Dagarna när vi bodde på sjukhuset gick faktiskt mycket fortare än de tre dagarna vi bodde på patienthotellet. Då hade man ju kontroller av både mig och han hela tiden och matningar hit å dit. På hotellet gjorde vi som vi ville och det enda vi ville var HEM. Efter två nätter där så fick vi permission och fick komma hem. Åh va skönt! När jag fick se Troya så grät jag hur mycket som helst, fina lilla Troya. Det var iaf underbart att komma hem och vi hade permis i drygt två veckor innan vi blev utskrivna.
Allt rullade på här hemma, mat dygnet runt i princip. Amma, pumpa, sonda osv.. Jag fick låna världens robotpump. Den var kanon, synd bara att det inte kom så mkt mjölk. Många gånger har jag kännt mig som en otillräcklig mamma. Då jag inte ens kan vara gravid utan att bli sjuk, inte ens föda som man ska, inte kunna ge min son mat som man ska... Allt detta SKA ju fungera. Men det finns ändå många föräldrar där ute som inte får uppleva en normal förlossning och de som får uppleva allt det vi gjorde MYCKET värre. Men detta är MIN verklighet. Jag pumpade i denna mjölkmaskin och såg att det inte var mkt som kom. Leon krävde mat i princip varje timme första månaden vi var hemma. Folk sa, ja men fortsätt amma så ska du se att det blir mer. Jag fortsatte så tills han var 3,5 månad. Det var ett svårt beslut, men nu i efterhand så känns det bra. Vår son blev en helt annan bebis när han fick mat så han blev nöjd. Det värsta man kan göra är att lyssna på alla andra, du ska amma, det kommer mjölk osv osv. Det var en sköterska i Falun som sa till oss att om han äter en gång i timmen och ändå inte är nöjd så GE han flaskan! Det är inte bra för er eller honom. Iaf så kan man ibland bli lite ledsen när folk i princip säger att men du vet ju inte hur det är att föda barn, eller du har ju inte helammat ditt barn si och så länge! Men trots allt så har jag fött barn, jag har ammat honom så mycket jag kunnat och han och vi mår BRA!
Nu blev det ett väldigt långt inlägg men jag behövde få det ur mig. Det kunde ha blivit ännu mer :)

Den här grabben är sondmatad, ammad och flaskmatad!
Jag älskar dig Leon och jag kommer alltid finnas här för dig. Mammas fina lilla pojk! Du är underbar!

Ibland blir det inte ...

0 Läs mer >>

Eftersom mitt ena halsband gick sönder igår så använder jag det andra halsbandet som jag fick på min 25årsdag!


Lite dåliga bilder men det står ÄLSKAD på ena sidan och VÄN på andra, jätte fint. Jag fick det av Filips systrar med familjer och hans föräldrar :)
Filip ska kolla om han kan laga det andra halsband annars får vi lämna in det någonstans.
Nej nu ska jag fixa lite!

Halsband

0 Läs mer >>

 Ja inatt fick vi allihopa sova ut ordentligt, sen fick jag en rejäl sovmorgon. Pojkarna gick upp halv 9 och jag strax före 10! Det var verkligen behövligt, så idag känns det som jag har lite ny energi. Nu sitter Leon i sin gåstol och grejar som bara den, Filip och Troya är ute och springer och jag fixar lite matlådor till Filip! Ska lägga upp ett gott middagsrecept här sen! Idag har vi inte så jätte mycket på agendan. Ska börja städa lite inför advent och kolla vart vi har alla advent/julsaker. På fredag så ska vi äntligen åka till Borlänge och lämna in vår bilstol. Så om det saknas prylar kan vi köpa det då. Alltså jag skulle vilja ha en massa fina adventsljusstakar, adventsjärnor, massa blommor och annat fint. MEN pengar växer tyvärr INTE på träd. Just denna månad har vi en massa extra utgifter också, SÅKLART! Tänk att det kostar runt 1500 för att ta hit sotaren, då kollade han på vår kamin, kollade i instruktionsboken för att se så måtten stämde och så tog han två kort. Han var här i 10 minuter! Jaja, ALLT kostar så är det bara.
Senare idag så ska jag på gympa, det var egentligen sista gången förra onsdagen men det var så många som ville fortsätta så det blir två gånger till! Skönt! Förresten så testade jag mitt nya hemmagym en snabbis igår. Det kändes riktigt bra faktiskt, känner av det i armarna och axlarna idag. Lite dumt kanske med tanke på att jag har gympa ikväll och det är ju en del styrka. Men värken brukar ju släppa efter att man kommit gång lite så det ska nog gå bra.
Nej nu ska jag ta tag i dagen, borsta håret, städa, leka med min son, mysa med min karl innan han ska iväg på jobb osv....

En bild på mig och mina fina vovve några dagar efter att vi hämtat henne :)

Sköööönt

0 Läs mer >>

Nu äntligen har vi fått vår nya dator :) Den verkar väldigt bra än så länge, mkt smidigare än vår förra. Och stora tangenter, plus siffror på sidan, det gillar jag asmycket!! Nu ska vi bara åka över med datorn till vår kompis som har vår gamla och lägga över alla bilder och sådär! Det känns riktigt gött faktiskt! Så nu kommer bloggandet komma igång igen.
Igår var vi på BVC, det var dags för läkarundersökning och sprutor igen. Läkaren var jätte nöjd med vår lilla tjockis. Hon sa att han är som en "vanlig" bebis nu, SKÖNT! När Leon föddes vägde han 2413 g och var 45 lång, igår var vägde han 7300g och 65 lång. Han har ju varit längre än han varit tjock ända tills nu. Nu är han faktiskt lite tjockare :) Men han är uppe på "normalkurvorna" nu iaf! Bra jobbat Lillgrabben :)
Iaf så gick det lite bättre med sprutorna nu än sist, han skrek inte alls lika mycket och när vi kom hem så sov han nästan 3 timmar, det brukar han aldrig göra. Sen åkte vi hem till hans farmor och farfar och han var nöjd och glad lite sliten men men. Sen åkte vi hem och fixade lite kvällsmat till både mig och lillen. Han somnade runt 9 och vaknade vid 11 och var jätte ledsen och hade feber. Då fick han en alvedon och lite välling så han blev ganska fort nöjd ändå. Men natten fortsatte tyvärr inte lika lugnt han var vaken FLERA gånger och var ledsen. Typiskt att Filip inte var hemma inatt också, så denna dag har varit som en dimma. Tillråga på allt fick Leon tag i mitt halsband och ryckte sönder det, men jag hoppas det går att laga iaf. Jag tog med mig honom och Troya och åkte på en biltur runt halva kommunen, vilket var skönt då han alltid somnar när vi åker bil. Sen när Filip kom hem så la jag mig på soffan, somnade aldrig men fick ligga och vila en BRA stund så det känns skönt. Skönt att inte dessa jäkla sprutor ska tas igen förrän han är ett år!
Nu ska vi fortsätta med lite sysslor här hemma. Men vi hörs snart igen :)

Leon på Mopsparty häromdagen :)

ÄNTLIGEN

1 Läs mer >>
Åh det är så tråkigt att inte blogga, jag som kommit igång så bra med bloggandet tycker jag iaf. Men men datorn kommer till veckan så då blir allt i sin ordning. Det är väldigt tomt utan datorn. Man gör ju allt på den, betalar räkningar, fixar föräldrapeng, beställer klipptid, bloggar, läser bloggar, kollar vädret, tidningar, ja man använder den mycket iaf! Vi har iaf haft en toppenhelg, fredagsmys med mina grabbar, träning lördagmorgon, besök av pappa, l8, erikshjälpen, loppis, kalas, god mat, trevliga vänner, chill i soffan, världscupen i skidor, mopsparty å avslutat med bebislek å mys. Jag fick ett litet hemmagym av l8, PERFEKT! sen har jag fått tag i en leksak till Leon som jag älskade när jag var liten :) Leon har börjat vara väldigt aktiv å särskilt innan läggdags. Men det är riktigt kul, förut hade han gnällperioder på kvällen å det är betydligt bättre med en energisk å superglad bebis. Jag sa till Filip idag, tänk att Leon inte kommer vara en liten bebis så jätte länge till. Det är både roligt å tråkigt att tänka på. Man vill stanna tiden men ändå längtar man tills nästa sak han lär sig. Nu sitter han faktiskt, inte superstadigt men han sitter själv utan stöd :) nu ska jag mysa lite med Filip innan vi lägger oss.

tråkigt

1 Läs mer >>
Japp Nyvaken å ska strax iväg på gymmet. Inte så taggad alls just nu men det är nog skönt när det är klart. Sen kommer finbesök från Värmland, pappa, l8 å Lill-filip! Så vi ska hinna med gym å lite städning såhär direkt på morgonen :) jaja det blir nog bra. En ny dator är iaf påväg hem till oss ;) så den kommer väl till veckan hoppas jag, kul! Nej ni lär jag klä på mig å bädda sängen. Ha en fin lördag mina vänner!

nyvaken

2 Läs mer >>
Vi har fortfarande inte beställt eller köpt en dator. Har inte haft tid men nu börjar jag sakna min dator å bloggen. Kul att ni ändå tittar in här även om bloggen just nu är SUPERTRIST! idag var jag på vad jag trodde var sista gympa men vi var så många som ville fortsätta så det blir två gånger till :) å idag var det drygt å jag tog verkligen i så nu ligger jag i soffan å är ganska så trött. Men jag är skönt trött å kommer nog hA rejäl träningsvärk imorn, SKÖNT! idag har iaf svärisarna kommit hem så nu är "alla" hemma igen. Igår var vi på föräldragrupp, jätte trevligt å mkt trevliga människor! Å så pratade jag med vår BVCsköterska om leons mat, då han inte verkar bli nöjd på det han får nu. Så nu ska han få lite mer gröt å så ska vi börja att blanda ersättningen med välling. Idag har vi bara kört på fler grötmåltider å jösses så nöjd å glad han vart, skönt för han och oss. Ja nu får det räcka för denna gång, drygt å tråkigt att blogga med mobilen både för er å mig. Men ha det så bra tills vi hörs nästa gång :)

ingen dator

1 Läs mer >>
Hej mina vänner! Jag har en ofrivillig bloggpaus. I fredags gick allt vår väg, datorn kraschade, hemtelefonen är trasig, vår bilbarnstol gick sönder, Troya till veterinären och lite andra småsaker. Trots det var det en bra dag! Det gick bra med Troya men tur att vi var till veterinären, hon fick örondroppar och medicin! Bygeln på bilstolen lossnade när Leon satt i, som tur var gick det bra men Britax får ett samtal imorn å jag hoppas att de är tillmötesgående. Tänk om det hänt när vi gått i en trapp till exempel. Vi lämnade datorn till en kompis idag, det går att laga men kommer kosta mer än en ny, så om ngn har tips på en bra bärbar dator tar jag gärna emot det. Han så också att han kunde rädda alla mina bilder, TACK GODE GUD! jag har kort ändå från 05/06 i den. Idag har vi firat farsdag lite smått. Filip ville helst av allt spela FIFA och att jag och Leon satt med och hejade på, haha :) härligt! Men men vi får se när vi hörs igen, har faktiskt lite bloggabstinens. Hej så länge!

trasigt