5 Läs mer >>

Idag är det 10månader sen vår underbara son föddes. Helt otroligt att det har gått så fort. Känns inte som det var alls länge sen vi var på sjukhuset. Minns det som igår... När jag ringde Filip på natten den 3e för att han fick lov att komma in.. Ja ni! Så glad jag var att se honom då. Sen tog det inte så lång stund förrän Leon kom till världen. Vilken dag!



Plutten min, Mamma älskar dig!!

Annars har det varit några tunga dagar. Magen och jag har inte varit sams. Det började på söndagen och höll på en sväng in på måndan men mot eftermiddagen/kvällen igår började jag piggna på mig och likaså idag. Har tillochmed varit ute på en liten promenad med vagn och hund. Det var skönt! Så nu ser jag framemot påskhelgen i VÄRMLAND!!! Åh det känns som det var så länge sen jag träffa allihop nu! Imorn ska vi till BVC med Lillen också. Hoppas han har växt som han ska, men det tror jag. Han har nu börjat äta lite sämre, men vi har kommit på varför. Han vill ha det VI äter. Sen har jag förstått att aptiten kan minska runt 10 månader då det finns så mycket andra intressanta saker att utforska. Han är glad och pigg iaf så det är ju huvudsaken. Vi har haft väldigt tur med han och ätandet, bortsett från amningen då, men det var ju inte hans fel! Tror också han är less på barngröten, förut åt han 2,5dl gröt på morgon, men nu är han inte alls lika förtjust.
Nu ska jag ta min förkylning, vetekudden och en tekopp med mig i soffan och kolla på TV!

10 månader

0 Läs mer >>
Ja det blev inte den söndagen jag hoppades på. Såg framemot en springtur på morgon, fix i Leons rum, bakning och mys med min fina familj. Men så blev det inte! Låg i soffan fram till 3 idag med magkatarr..... Då fick jag god mat av min älskling sen en dusch å efter det tog jag mig faktiskt ut på en promenad med familjen. Det va faktiskt skönt, har fortfarande ont i magen men det är betydligt bättre. Så vi får hoppas på en bättre dag imorn :) nu ska jag försöka vara lite social med min underbara pojkvän :)

utslagen