0 Läs mer >>
Ja nu får jag skärpa mig, jag har faktiskt lust att blogga igen! Nu gäller det bara att hitta tiden till det. Eller tiden finns men jag lägger gärna ner den på något annat. Men att få till ett eller två inlägg om dagen kräver inte alltför mycket så jag ska försöka. Jag tycker om att blogga, tycker det är ett bra sätt att få uttrycka sig.
Jag skrev ju ett inlägg för någon vecka sen och då sa jag att jag skulle uppdatera lite om sommaren men jag tar inte det nu. Det kan nog komma ett mindre bildregn i något inlägg framöver istället!
En sak som är ny, jag är inte mammaledig längre utan jag har nu varit ARBETSLÖS i två veckor. MEN, ett stort men, jag börjar jobba på måndag och jag är riktigt peppad, nervös och lättad över att fått tag i ett jobb. Helt själv utan någon arbetsförmedling eller liknande. Det är ett fast jobb 1 mil hemifrån, jag kan ju för tusan cykla dit under vår/sommar/höst (om man vill)! Jag kommer börja jobba 50procent och det känns bra, lagom att börja med. Tjänsten kommer att utökas men jag ska inte jobba mer än högst 75. Åh jag är riktigt glad över detta! Så skööönt, inte behöva oroa sig för pengar (inte på samma vis iaf), få lite rutiner, få vara Malin! Just det, jag kan ju berätta vad det är för ett jobb också, nämligen Redovisningskonsult, jag kommer att jobba med löpande bokföring och löner i första hand.
Annars flyter allt på ganska så bra. Lilleman har gjort sin tredje vecka på dagis och det går jätte bra. Han är så stor nu vår lilla kille. Vi har tyvärr fått lov att använda Troyas försäkring för första gången nu i sommar. Hon är väldigt allergisk mot bla Dammkvalster, svampar och katter. Men mest mot Damm. Nu är det ju inte den typen av damm att jag måste städa frenetiskt utan sånt som finns oavsett hur rent det är. Så just nu väntar vi på att hennes medicin ska bli klar. Hon går just nu på antibiotika och har gjort det i två veckor. Det hjälper iaf mot kliandet och det är skönt. Hon mår mycket bättre och är glad och social, som en Boxer ska vara med andra ord. Det tråkiga är att vi inte får ta någon kull på henne. Väldigt trist med tanke på att hon har ett väldigt bra psyke och uppfyller rasstandardens exteriör mycket bra! Men men så länge hon mår bra så är vi glada.
Nej nu ska jag sluta skriva för denna gång, och nu kommer jag att skriva oftare, annars får ni tjata på mig ;)
Dom bästa killarna som finns!!

Skärpning!

0 Läs mer >>
Nu var det då länge sen jag skrev ngt här och ändå är det några som är inne och kikar varje dag, kul ju :) har ni några önskemål om vad jag ska skriva då? Varför det varit tomt här är för att det är sommar och trots halvbra väder så är vi mest ute och grejar med ngt. Kan köra en bättre uppdatering senare om sommaren som gått. Nu har jag två av mina småsyskon här, dom var varit här sen i söndags och åker hem imorn, mysigt :) till helgen är det äntligen flygfest, det ska bli så kul och då kommer mer Värmlandsbesök :) nej nu lär jag börja med maten för snart kommer världens bästa Filip hem :)

jätte längesen