0 Läs mer >>
Åh vilka bra dagar jag och vi har haft. Midsommarafton spenderades i stugan med god mat, gott dricka, underbart väder och sällskap. En natt i stugan och sen åkte vi mot Torsby. Där blev vi bjudna på mat av bästa lillebror å sambo. Sen drog jag till Anna och drack lite öl och gick ut på faktoriet, det var riktigt kul. På söndagen åt vi pizza och pratade en massa gamla minnen och tog även en tripp till lekvattnet, där jag bodde förut. Såg mitt gamla hus och skola. Vi kom hem igår och städade och tvättade. Sen bjöd vi fina lina på mat och hon blev jätteglad för onepiecen hon fick av mig. Idag har lilla Leon varit på 1årskontroll. Nu väger han nästan 11kg så han växer ordentligt och allt annat såg bra ut. Han fick sprutor också och han har varit lite varm och ledsen men det går ju fort över. Sen har vi skrapat hus, klippt gräs, fikat, tränat och ätit god kvällsmat! Bilder å annat kommer nog imorn :) godnatt mina vänner :)

vilka dagar

0 Läs mer >>
Ja idag är det midsommarafton om någon nu missat det! Vi drar ut till stugan med massa god mat, ett glatt humör, dock så är jag en aning förkyld, lite gods drycker kan säkert hjälpa mig med det! Vädret ser ut att vara med oss också, LÖVLI!
Imorn drar vi en snabbis till Värmland å hälsar på ;)

Midsommar

0 Läs mer >>
Tror att jag ska utbilda mig till frisör för min kära sambo vill alltid att jag ska klippa han men jag kan ju inte och ja det blir väl som det blir och han säger att han är nöjd och jag tycker ju att han är fin(nästan jämnt)! Tänkte slänga upp en video här, min fina kusin sjunger en trudilutt!
http://www.youtube.com/watch?v=jheuPyfD5JE&feature=plcp
Okej det blev ingen video,  för jag är så oerhört kass på allt tekniskt som hör till en blogg... Header, koder, videor och allt sånt! Men ni får klicka på länken iaf!
Bjussar på en gammal "familjebild" som kompensation för den uteblivna videon!
Godnatt Folket!

Frisör

0 Läs mer >>
Idag har jag fått tillbaKa min telefon å denna gång hade de faktiskt lagat den! Nu är det bara å hoppas på att den funkar. Just nu sover min stora bebbe på min mage efter en förmiddag med lek med kusin vitamin! Snart kommer min snygging hem! GÖTT!!!

telefon

0 Läs mer >>
Jag & Lilleman har nog tagit sommarlov för vi sover så länge på morgonen. Vi vaknar runt 9 och ligger kvar i sängen till typ halv 10. Så dagen börjar väldigt sent. Men det är skönt. Jag lär väl passa på för det lär väl vara dags för mig att arbeta lite snart, vilket faktiskt jag ser framemot också.
Min fina man satte på en tvätt innan han åkte till jobbet så nu ska vi gå ut och hänga den för det är ju super väder idag. LÖVLY tycker jag!
Förresten så har jag fått en utmaning som skulle vara väldigt rolig att genomföra men jag kan inte bestämma mig än. Jag har idag på mig att bestämma mig så vi får väl se då.
Misslyckad "självfotografering" :)
Malin säger - Yeeaah... Väldigt snyggt må jag säga!

Sommarlov

0 Läs mer >>
Sverige vann över Frankrike, skönt och kul. Trist bara att de gjorde sin bästa match när det redan var slut men men bättre lycka nästa gång.
För övrigt idag så har min kära kille äntligen blivit klar med reparationen av vår bil. Han har hållit på i flera dagar nu och grejat, med hjälp från några vänner. Så nu håller vi tummarna på torsdag att det inte blir nå mycket fel på besiktningen.
Jag & Lilleman tog en liten cykeltur förut (När grabbarna ändå mekade med bilen). Leon ville absolut åka och se på Ann-Sofies valpar. ÅH oj va söta, gulliga, busiga och goa de är alltså. Dom blir 6 veckor nu på torsdag och det är en hane kvar som inte är tingad än ifall någon är intresserad www.petitbas.se.
Om ni nu undrar vad vi åt till kvällsmat så ska jag berätta. Slängde in några baguetter i ugnen, skar upp lite grönsaker, ölkorv, köttbullar och skivade lite skinka. Så det blev en något lyxigare kvällsmat än vad vi är vana vid men tyckte att grabbarna skulle få något gott i magen när de varit så duktiga :)

Gillar verkligen denna bilden på min gullunge

Härligt

0 Läs mer >>
Idag blir det en matdag i bloggen verkar det som! jag och Lilleman har ätit stuvade makaroner och köttbullar med kokta morötter till, det var riktigt gött dä :) Men direkt när vi ätit klart fick förfrågan av min kära sambo om vi ville följa med och luncha med dom på hotellet!! TYPISkT skulle man kunna säga! Annars har vi varit iväg och köpt dojjor till Lilleman och bandage till bilen. Förövrigt har jag så tråkigt idag... skulle kunna städa men har INGEN SOM HELST LUST! Vet inte varför jag tappat inspirationen till att städa, men jag är väl inne i ngn sån period bara, har väl varit hemma för länge kanske :)
Nej nu ska jag gå och leka med min son!!

Lunch

0 Läs mer >>
Nu har jag och Lilleman intagit frukost. Han åt en HEL portion havregrynsgröt md äppelmos och mjölk och en smörgås med skinkost. Jag åt en smörgås med skinkost. Hmmm, min son växer snart om mig skulle jag tro...
Denna vecka har vi legat kvar i sängen lite längre än vanligt, men Leon är lite jobbig på nätterna nu igen (vi väntar febrilt på en till tand) så då är det ju skönt om man kan ligga och dra sig lite på morgonen. ÅH vad jag längtar tills man är typ säker på att han sover hela natten! DET NI! DET BLIR GÖTT DÄ!
Nu kräver sonen att jag ska sätta på honom rena kläder så jag lär väl lyssna på honom :)
Ha en bra dag!


Det borde väl se ut ungefär såhär, en tallrik gröt till mig och en till Lilleman. Man kan säga att Lilleman har redan bättre frukostvanor än mig, duktigt ;)

Frukost

0 Läs mer >>
Idag fick jag mina löpardojjor! Det tycker jag var riktigt bra. Beställde dom sent i tisdagskväll och hämta ut dom idag. Har jag sagt att dom skickades från England!? BRA DÄR! Så nu hoppas vi bara att mitt ben ska bli helt bra så jag kan provspringa dom, har gått lite i dom nu på eftermiddagen och de är sköna :)
Annars idag så har jag och Leon varit på studiebesök uppe i Noret och kollat på pappa, farbröderna, kusinerna och de andra när de servade alla stora maskiner och grejer inför semestern.
Senare på eftermiddagen så klippte jag och Leon gräset medans Filip lagade bilen. Vi passade på att testa Leons nya hörselkåpor, de får 5 nappar av 5 möjliga av Leon! De var såpass bra att Leon somnade, så söööt då!
Nej nu ska vi mysa lite till innan vi hoppar i säng!


Bra där!

0 Läs mer >>
Vi har haft en riktigt rolig helg.
Öldrickande, fotbollstittande, marknad, städning, grillning, vindrickande, buggande och massa trevliga och roliga människor!
Så kort och gott en riktigt bra helg! (men nu behöver då inte jag ut och dansa på ett tag) ;)


Roligt

0 Läs mer >>
Det finns en del bloggar jag är inne och läser varje dag, Spiderchick är en av dem. Hon skriver med mycket humor och jag får nästan alltid skratta när jag läser hennes blogg! Idag tycker jag att hon skrev ett jättebra inlägg om föräldraskap, gå in och läs :)
http://spiderchick.nu/2012/june/utkast-juni-15-2012-1.html#comment

Härlig

0 Läs mer >>
Trist att Sverige förlora
Trist väder
Trist att vara trött & sliten
Trist att sambon ligger i fosterställning i soffan och tycker synd om sig själv
Trist att jag måste lyfta röven ur soffan & bytta bajsblöja på lilleman
MEN
Jag skiter i det som är Trist och tror att det kommer bli en bra dag ändå!
Det är marknad
Det är lördag
Jag tror vädret kommer bli bättre
Det är Fotbollsderby
Sambon blir förhoppningsvis människa under dagens lopp
Förmodligen god grillmat, gott att dricka och trevligt sällskap till det senare idag
Såhär såg det ut på marknadslördagen för några år sen!
Det hade varit skoj med samma väder och så nu! Hade ju även varit kul om Martin (med familj) hade kommit hit!

Trist

1 Läs mer >>
Gör man det nuförtiden? Man kanske snackar lite skit men man har ju inte så mycket att berätta om sig själv och vad man gjort senaste tiden. Det kan man ju faktiskt ta del av via Facebook, bloggar, Twitter, Instagram och allt vad det nu heter. Det är faktiskt lite tråkigt kan jag tycka. Sen kan många saker missupfattas lättare när man skriver ute i cybervärlden. Det går ju liksom inte att säga - Åh va bra! Med en glad eller ledsen klang, man kan ju iofs använda sig av smileys. Jaja återigen till det jag skulle skriva om.
Nej jag tycker nog att man(jag) skriver för mycket om ens liv. Det är därför bloggen har legat på is ett tag, men jag tror jag har kommit på hur jag vill ha bloggen. Det går ju faktiskt att driva en blogg på många sätt.
Nej det skrivs för mycket om ALLT tycker jag. Jag får faktiskt prestationsångest ibland och det är ju inte bra. Man säger att man inte bryr sig men det gör man innerst inne, eller iaf jag. Folk renoverar, städar, tränar, äter LCHF, fredagsmyser, jobbar, festar, grillar, shoppar osv osv. Jag är ju också delaktig i denna hets såklart! De som inte är med på Facebook eller som klarar av att inte skriva en massa eller som inte bryr sig om de som skrivs, en applåd till er. Jag har pratat med många, ja pratat öga mot öga inte via nätet, som tycker ungefär lika som mig. Jag tror faktiskt inte det är bra att det är på detta viset, eller är det så samhället kommer att se ut i fortsättningen? Ja inte vet jag. Men jag bestämde för någon vecka sen att jag inte ska dela med mig av allt på nätet. Såklart har jag väl inte skrivit ut allt jag gör innan heller, men ni fattar vad jag menar!? Jag vill inte skriva varje gång jag bakar, tränar, fikar osv. För om jag börjar med det så känner jag att jag liksom måste fortsätta med det också.
Tack vare internet så finns det ju också väldigt många som vet väldigt mycket, tack vare google och annat (google är skit bra så inga missförstånd nu) men det går ju inte att jämföra den kunskap man sitter och läser sig till framför en dataskärm mot den erfarenhet man får när man arbetar eller utövar något. Det är lite tråkigt att folk litar mer på saker de läst på någon sida, forum eller liknande än tar ett råd från någon som faktiskt har erfarenhet från det området, (ja jag har varit med om några sådana saker). Men men det är nog så samhället kommer att se ut, iaf till viss del. Jag tycker att det är lite tråkigt att de fysiska mötena försvinner och man träffas oftare via nätet.

Ses och prata lite sk...

0 Läs mer >>
Helgen började bra med sovmorgon till kvart över 9, tack för det! Sen fortsatte förmiddagen i sakta mak tills min svägerska undrade om jag ville med och springa. Så jag gjorde det, hade tänkt att vila tills imorn men tänkte att det inte gjorde något. Det var riktigt gött att komma ut och kul att springa med henne men benet gjorde ont, så det gick inte jätte bra men det blev iaf drygt 5km och det är bättre än inget. Så nu har jag verkligen laddat för helg. Finns faktiskt inge bättre än en skönt tung löprunda med mycket svett och lite styrka efter det på just en fredag.
Det är marknad här i helgen så när Filip och Lilleman kommer hem igen blir det nog en liten tur dit! Det är ju inte direkt Torsby Marknad rent storleksmässigt, men det är ju ganska mycket lika ändå :)
Nej nu ska jag försöka få någon ordning på mitt hår!
Det finaste jag har <3

Helg

0 Läs mer >>
Det blev ett rejält städryck förut, det har torkats skåp, bänkar, dammsugits, rengjort soffa, skurat golv, hängt tvätt och vikt tvätt.... Ja kära ngn så skönt när det är klart! Jag fick hjälp idag också, av min fina son. Det bästa är att städningen tar nog dubbelt så lång tid när han "hjälper" till så man får njuta ännu längre av själva städningen, *IRONI*
Men nu är det klart och när vi var färdiga drog vi till farmor & farfar för att inte hinna lorta ner tills helgen.
Sen badade lilleman och hopp i säng! Hoppas han sover gott nu inatt, såg faktiskt en vit prick nu där vi har kännt att det har varit en tand på g så HOPPAS den spricker igenom nu!
Nu ikväll så ska jag bara ta det lugnt och faktiskt göra lite manikyr och vänta på min underbara man.
Ha en trevlig kväll mina vänner!
Mysa med finaste vovven och skönaste filten :)

Skönt

0 Läs mer >>
ÅH VAD JAG INTE VILL STÄDA!!
Sen Leons kalas så har jag inte velat göra något hemmafru-liknande alls. Samtidigt är det lite drygt för jag hatar när det är stökigt och rörigt då blir jag less och så blir jag ännu mer less för att jag inte orkar ta tag i det ordentligt. Men jag har iaf städat Toan och trappen och slängt i en tvätt som snart ska hängas... Så nu ska jag bara städa kök, vardagsrum, hall och lekrum. Å det ska torkas och dammsugas och skuras... BLÄ! Men nu måste jag göra det. Nu är det ju förstås så att jag har städat sen kalaset men jag gör bara det allra mest nödvändigaste. Men idag så ska det glänsa!!! (KANSKE)
Så här frän känner jag mig nu ;)

Ledsamt