1 Läs mer >>

Nu har jag och lilleman höstlov ända till nästa onsdag, skönt! Vad ska vi hitta på då tro? Vet inte riktigt, på lördag kommer iaf farmor och farfar hit. Riktigt roligt. På söndag åker vi mot Karlstad, jag och min Filip, där möter vi upp pappa och hela gänget! Vi ska ju nämligen dra med farsgubben på kryssning då han fyller 50 första januari. Det ska bli jätte skoj men oj va jobbigt att vara ifrån lilleman. Har aldrig varit ifrån honom så länge. Han har sovit borta två gånger men då har vi lämnat han på kvällen och hämtat på förmiddagen. Nu åker vi på morgon och kommer hem kvällen efter. Men han får det säkert jättebra med farmor och farfarTILL (pappa kallade sin gammelmormor för mormorTILL). Skönt att han är kvar hemma och ingen annanstans. Men annars vet jag inte vad vi ska göra med våra lediga dagar? HAr ni några tips på aktiviteter så tar vi gärna emot dom.
Imorgon ska vi iväg på ett (förhoppningsvis) roligt "möte",men mer om det en annan gång. Nu ska jag kolla in hells kitchen!
Första bilden min fina man och den andra jag och min fina son :)

Höstlov

0 Läs mer >>

Idag känner jag inte riktigt samma känslor för min gamle vän, crossen! J***** vad träningsvärk jag har i höftböjarn, låren, vaderna och HELA bålen det har förmodligen inte så mycket med just crossen att göra men tänkte bara nämna det också, såhär i förbifarten!
Annars då, lite lätt svettig på jobbet idag när nätet valde att lägga ner samtidigt som jag höll på att skicka en betalfil med ******kr!!! Pust å stön men den hade skickats och kommit fram. Efter jobb och dagis, var vi och handlade. Hem till svärisarna en sväng då de åker på solsemester imorn i två veckor. Sen hem och laga lite käk, lägga lilleman och sen äta förstås. Nu hänger jag och byrackan i soffan, skönt.
Ja men hej så länge!
Såhär såg det ut utanför kontoret igår!

Men jösses

0 Läs mer >>
Idag har jag och min gamle vapendragare crosstrainern återförenats. SKÖNT! Och som han hjälpte mig förra vintern/våren, lille crossen.. Många minuter, kilon och massa svett har avverkats. Nu kommer vi träffas lite oftare. Har inte riktigt samma mål som förra året, nu är det mer att träna för att bli lite piggare, fastare och finare.
Annars idag har dagen varit lite halvt kaosartad. Snön anlände inatt, och det med besked. Sommardäcken på.... Fick iväg lilleman till dagis halvslirandes och sen hjälpte min kära svåger och svärfar mig att få på däcken och sen blev det jobb.
Nu ska jag mysa med min fina!
Min lilla grabb är helt BESATT av denna sport. Från morgon till kväll ska det spelas innebandy, så har det varit nu ett par månader, undrar hur länge det håller i sig?!

Cross

0 Läs mer >>

Vi har haft en jättebra helg och Leon har njutit till fullo, morfar å l8 har varit här. De skänker verkligen bort honom när dom är här, vilket vi bara tycker är kul! Så idag när dom åkte var han jätte ledsen, så det var nästan lite jobbigt för min del. Vi får träffa dom igen nästa helg när vi ska ut på 50års kryssning med farsgubben ;)
Nu ska vi mysa ner oss i soffan!

Bra helg!

1 Läs mer >>

En härlig morgon med brasa i kaminen och mina fina grabbs och så väntar vi värmlandsbesök! Kuuul! Det tråkiga i denna stund är vår diskmaskin, köpte ett annat diskmedel och det blir inte rent.. Så nu står jag och diskar, diskad disk (haha mycket disk) och sen lär jag väl diska den lortiga innan den diskas så just nu är det DISK överallt!

Morgon

0 Läs mer >>

Jag borde verkligen ha lagt mig för typ en timme sen, men soffan är så otroligt skön och det är bara jag och vovven vaken och brasan brinner för fullt och det knäpper härligt i kaminen. Det är verkligen skönt att få lite egentid trots att klockan är natt! Jag är en sån människa som inte gärna är ensam, så jag blir nästan förvånad när jag är det och tycker om det, MEN det ska tilläggas att det känns allra bäst när jag vet att båda mina killar ligger uppe och snarkat gott. Helt ensam är alltså inte lika kul!
Nej nu ska jag gå och borsta mina gaddar och så hoppas vi på en bra dag imorgon där jag tar lite bättre hand om mig själv under dagtid och inte nattetid!

Måste sova

1 Läs mer >>

Idag har det varit min dAg. En jättebra dag som inneburit följande, dagiskort, hämta strandad svägerska i Vansbro, fått frukost av samma svägerska, bakat, fått besök, städat, fått paket och kärleksbrev, bakat lite mer och pysslat med det, sen mer besök och mer paket! Sammanfattningsvis en mycket bra dag med många besök och gratulationer och betydligt fler paket än jag trodde, mycket bakande, massa trevligt folk. Folket uppskattade fikan och det är ju alltid kul! Själv har jag ätit en och en halv cupcake och en cake pop, dock fick jag en påse ostbågar som vi öppnade nu på kvällen! Alltså en sånär dag då ser man vad mycket fina människor man har runtomkring sig. Fina bra vänner och underbar släkt och familj! Nu ska jag Nanna kudden för Imorn vankas sista arbetsdagen för denna vecka!
Födelsedagsbarnet tackar så hemskt mycket för all uppvaktning och uppståndelse kring hennes 26årsdag :)

Ett år äldre

0 Läs mer >>

Tur att jag inte är lika förtjust i att äta Bakverk som jag är på att baka det, då hade jag inte vägt drygt 30kg mindre nu i höst mot förra hösten. Nej men det är så kul att baka. Ska verkligen investera i lite bättre redskap här hemma så det blir precis så bra som man vill. Ibland blir kanske inte utseendet lika bra som önskar pga att man har för dåliga redskap. Gjorde två sorters cupcakes idag och ska göra ngt mer imorn. Sen blir det på med frosting och annat dekor, kul!

Rocky

0 Läs mer >>

Imorgon fyller jag år och Filips familj kommer hit på lite fika! Har sagt ifrån mig presenter från dom så det blir en massa gött fika och trevligt umgänge istället :) älskar att få paket och att bjuda på kalas men känner att jag klarar mig med paket från mina föräldrar och förhoppningsvis sambo. Så nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska kolla vad som behöver handlas inför balkongen. Förhoppningsvis hinner jag baka ngt innan innebandyn ikväll. För det är ganska fullt upp imorgon. Lilleman ska ta kort på dagis och det vill vi ju inte missa bara för att jag och han är lediga. Nej nu ska här bakas!
Mina fina killar kör skördetröskan härom dagen :)

Födelsedag

0 Läs mer >>

Jag och min fina sambo hänger i soffan. Vi orkar INTE gå upp och lägga oss haha.
Jaha efter min rivstart idag blev dagen bra, konstigt nog, det brukar ju inte bli det när man försover sig. Kom hem slängde ihop en god middag, kycklingfilé och potatisgratäng gött! Annars så har min träningsvärk tagit en betydligt värre form och att göra mina behov är jobbigt. Antar att det antagit en form av demon imorgon men men bra smärta är ju skön smärta, eller?
Nej nu lär vi försöka ta oss i säng.
Godnatt mina vänner :)
Måste lägga in en bild på ngt av det finaste jag vet. Ett lockigt bakhuvud

Häng

1 Läs mer >>

Telefonen ringer, det är Filip klockan är 07.26. Lilleman ska vara på dagis 07.30 och jag på jobbet till 8. Studsar ur sängen, nej just det, jag har träningsvärk så det gick inte. Kommer ur sängen tillslut panikletar kläder åt mig, lillemans kläder plockade vi fram igår. Haltar ner för trappan med 1åringen på armen som det värker enormt mycket i. Borstar tänder, sminkar mig och fixar frillan samtidigt. Borsta minigaddar, byter blöja och på med kläder. Försöker väcka vovven, hon är seg, häller upp mat i en påse och tillslut kommer hon, hon får äta på jobbet. In i bilen, Ryggsäck, matlåda, plånbok, lillen, vovven och jag är på plats. Till dagis anlände vi fem i 8 och på jobbet kvart över. Bra jobbat men så drygt när man vaknar så. Jaja nu har jag iaf hunnit med att betala ut löner och lite annat viktigt, snart fika, dvs frukost för mig :)

Rivstart

0 Läs mer >>

Just nu ligger lilleman på min mage och sover och jag slökollar på tv! Mysigt! Min fina man är iväg och ska spela match. Jag kunde inte följa med idag då vi inte har någon barnvakt. Så nu funderar jag på vad vi ska hitta på idag, vädret är ju urtrist! Funderar på gympa ikväll, är nästan lite nervös! Så länge som jag varit utan träning nu är helt stört! Men två förkylningar på raken och en penicillinkur. Är fortfarande lite lite snorig men vA fan? Det är ju inte farligt.
Igår var mamma och gänget hit för att fira mig lite grann. Jag fick paket och vi åt god mat och fika. Sen hade vi några kompisar här och vi spelade spel också jätte trevligt.

Mys

0 Läs mer >>

Idag har jag varit riktigt tjejsur, fyyyy va drygt, för ALLA inblandade! Hade önskat att jag fått ligga i soffan med en filt, vetekudden å att ngn bara matat mig med en massa gööötttt! Som tur var hitta jag en chipspåse med lite mer än bottenskrapet kvar i. Men imorn är det ju helg så då ska jag frossa!
Min fina man är så snäll och förstående mot mig. Vi har kommit en bra bit påväg när dessa dagar inträffar. Så det är skönt, han är bäst!
Imorn är jag ledig men jag å vovven drar mot torsby runt 9snåret för den tredje behandlingen. Åh vad jag hoppas att detta fungerar. Det är mycket pengar och skulle det inte fungera så har jag ingen aning om hur mycket mer pengar det skulle handla om. Min fina fina Troya, hon är den bästa vovven som finns. Vi skulle ha tagit valpar på henne i höst men det går ju inte nu. Nej nu får det vara nog med bitterhet för idag, hoppas att det känns bättre imorn.

tjejsur

0 Läs mer >>

Så är ännu en helg till ända. Igår hade vi fullt upp med allt älgkött vi fått, 13kg köttfärs och nästan 10kg stek och annat. Vi bjöd hit några vänner på en bit älgkött och annat gött. Jätte trevligt! Satt och prata hela kvällen!
Idag har vi rensat ute inför kommande vinter. Riktigt ruggigt väder ute så det var inte så skönt men desto skönare när man kommer in.
På eftermiddagen hade vi innebandy match, jag var ensam coach idag och jäklar vilken match! Så himla duktiga dom var idag, riktigt stolt. Speciellt när man sett dom utvecklats från varje år och jag har haft förmån att få följa dom i tre säsonger och nu den fjärde!
Nu ska vi mysa ner oss i soffan, jag och min man!
Min lilla goding tycker om att mysa hårt. Åh vad denna lilla kille ger mig mycket, så mycket kärlek!

Slut på helgen

0 Läs mer >>

Nu håller vi och paketeterar årets älgkött, nästan 25kg blev det. Riktigt gött! Så ikväll blir det någon god köttbit, potatis och någon god sås och sallad. Eget kött och egen kravodlad potatis det känns bra i både mun, mage och hjärta!

Älg

0 Läs mer >>

Idag är det städning och bakning som gäller. Har städat köket, å nu står wcn på tur. Min älskling är äntligen hemma, så skönt! Så han ska ta tag i städningen uppe men det är inte så mycket!
Sen är det bak som gäller, har gjort en snurrkaka, god! Ska också göra hamburgerbröd för vi ska göra hamburgare sen. Slutligen funderar jag på att baka något matbröd! Vi får se vad det blir.
Skönt iaf att familjen är samlad igen!

Bak & städ