0 Läs mer >>

Dagen har varit bra och jag har fyllt på med energi som man ska.
På eftermiddagen var det så dags för första PT passet! På med kläder och ladda med vattenflaska. Vi drog iväg till travbanan här och körde ett pass. Ett pass med olika intervaller och lite styrka. Det blev ett bra pass och jag känner mig gött trött i benen, precis som det ska med andra ord. Nu till den stora saken, det var alltså jaaag som höll i träningen. Nu kan jag inte sträcka mig så långt att jag kallar mig för PT direkt men jag blev så glad när jag blev tillfrågad att hjälpa min kompis att komma igång med lite träning. Det var sånt här jag drömde om när jag var yngre att hjälpa folk med träning. Jag är absolut inget proffs och jag utgår ifrån mitt sätt att se på träning. Det är liksom bara roligt att ngn tror att man skulle kunna motivera och så. Ska försöka få till två pass i veckan så det ska bli skoj.
Nu måste jag sova!!
Godnatt
Jag Skypedejtade med denna godbit tidigare idag, haha såå söt!

PT träning

1 Läs mer >>

Denna dag gick fort på slutet alltså.
När jag sluta jobbet så åkte jag och hämta lilleman, sen hem och hämta lite grejer, på Hemköp och hämta paket och handla lite, sen hem till en kompis som jag "köpte" ett par regnbyxor av och någonstans där kom jag på att jag bara ätit lite sallad och yrseln kom som ett brev på posten. Otäckt när det blir så men tryckte i mig några tom & Jerry kex och lite dricka. Sen åkte vi hem och jag fixade lite tortelini med ostsås och sen kände jag mig ganska så pigg.
Har alltså tagit det ganska lugnt på kvällen men den har gått fort. Har pratat med en kompis som ska fixa en ganska stor sak, och vi prata i en timme typ. Det var jättekul att prata lite, vi har inte hörts på ganska länge. Vi lärde känna varandra när jag jobbade i Borlänge och även om vi inte jobbade superlänge tillsammans så tycker jag att vi hann lära känna varandra en del, hon är bra tjej iaf!
Nu väntar jag på min kära som är påväg hem. Han jobbar dag imorgon igen, det är skönt. Men det blir väldigt konstigt med hans tider nu då det är tjällossning ute, så det är väl så i två veckor till skulle jag tro.
Sov gott mina vänner!

Mat?

0 Läs mer >>

Jösses vilken träningsvärk jag har efter mina intervaller i söndags. Gött men ont! Förhoppningsvis kommer jag och min polare ut imorgon, ska bli kul och se vad hon tycker om mina träningspass. Tyvärr så ska Filip jobba kväll så får se om jag får till ngn form av träning ändå.
Nu sitter jag på jobbet och försöker göra lite löner, går sådär. Försöker få tag i chefen få se om hon kan hjälpa mig.
Annars så är det kanonväder idag, riktigt skönt!
Hörs sen!

Träningsvärk

0 Läs mer >>

Det tog alltså en hel vecka att återhämta sig från förra helgen! Både känslomässigt och kroppsligt, haha! Veckan som gått har varit fullproppad med saker att göra, både jobb och annat. Men så skönt att ha älsklingen hemma på eftermiddagarna, förhoppningsvis blir det så denna vecka också. Jag hoppas det! Allt är mycket bättre och lättare än när han jobbar kväll. Vi får liksom saker gjort och det behövs verkligen nu!
Helgen har varit riktigt skön, har tagit det lugnt och umgåtts med härliga människor. Gårdagen bjöd på en kul men kort roadtrip med bästa tjejerna!
Idag har vi bakat och grejat och så tog jag mig ut på ett intervallpass, riktigt gött. Det var länge sen jag körde intervaller men det är ju både kul och drygt. Körde en variant med inte alltför hög puls utan lite längre istället.
Nej nu ska jag mysa med min älskling innan vi ska sova.
Ha en bra kväll!

En hel vecka

2 Läs mer >>

Igår kom det ett gulligt gäng hem till mig och kidnappade mig. Ett underbart gäng, några godingar saknades men utöver det kunde det inte ha blivit en bättre dag & kväll än så. Känner mig full av kärlek till dessa människor och mina känslor under gårdagen och idag för den delen var all over the place!
Godnatt alla fina!

Bortrövad

0 Läs mer >>

Sitter just nu och ser på Lost och klipper trekanter för glatta livet!
Jag är helt ensam här hemma ikväll, ingen Filip eller Leon är hemma. Det är bara jag och lilla Troya. Så vi har tagit det lugnt.
Har haft otrolig träningsvärk sen igår så jag och en kompis gick en promenad med hundarna på kvällskvisten, det var riktigt gött! Kanske att man har mjukat upp de stela benen, får väl se till morgonen när jag vaknar.
Åh lille prinsen har det så bra hos morfar och gänget men jösses så jag saknar den lille. Även om det är skönt på ett sätt!
Nej nu lär jag fortsätta.
Ha en trevlig kväll!

Trekant

0 Läs mer >>

Under påsk blev det bloggfritt. Vi har haft en jättebra påsk i Värmland. Fint väder, mycket mat, trevligt sällskap, promenader, shopping och lite godis. Kanon med andra ord!
Vi kom hem igår, alla utom Leon!! Han är kvar i Värmland. Åh jösses så konstigt det kändes igår kväll, när vi la oss och imorse när jag vaknade. Men det är nog bra för alla inblandade. Fick nyss en lägesrapport och det hade gått bra inatt och nu var de i full gång med att spela fotboll. Senare skulle de åka till badhuset så han har nog superkul. Men jag saknar vår lille kille. Fast det var riktigt skönt att få gå ut och springa tillsammans igår, laga mat, handla, se på tv och mysa och veta att ingen skulle vakna eller så.
Nej nu ska jag fortsätta med arbetet!

Bloggfritt