0 Läs mer >>

Igår kväll la smhi upp en riktig domedagsrapport på Aftonbladet. MEN jag hoppas och tror att vi får uppleva lite vår nu snart! Alltså jag tycker att det borde vara plusgrader hela tiden men det kan väl vara okej med några minus på natten. Igår gick jag och Filip och hämtade lilleman på dagis. Jag hade bara min tunna jacka på mig och solen liksom gassade i ryggen på mig är inte det vår så säg?! Bara för att det var jättevarmt ifjol vid den här tiden så är det ju inte jätte konstigt att det fortfarande är snö kvar. Sen hade vi ju inte så väldigt varmt förra sommaren så hellre att det är kallt nu och varmt i sommar. Jag längtar verkligen asmycket tills det blir grönt och varmt, så mycket att det nästan inte är hälsosamt. Men det kommer en grönska någon gång.
Nu ska vi klä på oss och åka till jobbet en snabbis innan vi får påskledigt.
Ha en bra dag!!!!

Kom igen nu vädret

0 Läs mer >>

Ja förra inlägget blev tydligen publicerat nu på morgonen det skulle ha kommit upp igår kväll, men men det spelar kanske mindre roll egentligen.
Idag är det onsdag och jag är i princip klar med allt jobb inför påsk, skönt. Jag har några småsaker kvar bara. Så frågan är om man kanske skulle ha varit ledig imorgon. Vi får se.
Annars då, igår fick jag ett paket på posten som jag väntat på en stund. Det var iaf helt perfekt och jag och de övriga inblandade är nöjda över det som var i ;) nej nu ska jag göra sista rycket här!!
Förresten måste berätta, igår när jag skulle lägga mig så sprang jag lite snabbt och snärtigt upp för trappen. Fast jag kom inte så långt, någon hade lagt en innebandyklubba i trappen och det var mörkt så jag snubblade på den och ramla rakt in i fönstret i trappen. Jag känner då hur fönstret ger vika och tänker, herreguud nu åker jag igenom. Jag hör hur det smäller till och glaset ramlar och far runt omkring mig. Som tur var så ramla jag ju inte igenom och som tur var så hade jag precis satt på mig en långärmad tröja. Det var liksom armbågen som gick rakt igenom fönstret. Just det fönstret är det enda fönstret i hela huset som inte ä utbytt så det är ett riktigt gammalt fönster som så småningom behöver bytas ut. Nu gick det ju såpass bra att inte den yttersta glasrutan sprack utan det var "bara" den inre. Ja så kan det gå om man inte ser sig för och bara ska skynda sig jämnt!
Ha en bra dag!
Ni får en dålig bild på det krossade fönstret och en på min frukost!

Fel & glassplitter

1 Läs mer >>

Nytränad, nyduschad och nyäten, eller ja, det var en stund sen men fick till ett riktigt bra pass. Ni vet när man känner sig riktigt slut och lycklig på samma gång. Å får man till ett sånt pass då sitter känslan i ett tag, gött. Jag har sagt det förut men det tål att sägas igen, crosstrainer är asbra! Sen var det en träningskunnig människa på jobbet som sa att den är riktigt bra när man vill bränna fett och det vill man ju. Nej när man inte kan komma ut och springa eller som när jag har ont i benhinnorna så är denna perfekt!!! Kör man lite styrka efter ett pass på crossen så har man gjort bra ifrån sig. Men jag längtar efter löpningen. Tänk! Jag som alltid hatade att springa när jag var yngre. Trots att jag alltid har tränat på något vis så har löpning aldrig liksom funnits på världskartan. Men de senaste 3 åren när jag fått lite bättre ordning på mina ben och på tänket när det gäller löpningen så känns det riktigt gött. Jag kommer aldrig att bli en långdistansare men det är liksom inte målet heller. Målet är att hitta en träningsform som passar mig och som ger mig det jag vill ha av min träning. Så är det med det minsann!
Nu ska jag försöka snarka ikapp med fästmannen och vovven ;)

Nytränad

1 Läs mer >>

Ny vecka idag och för de flesta en kort vecka. Jag är ju alltid ledig fredagar så det blir inte så stor skillnad på det viset men skönt med långhelg iaf. Förmodligen spenderas påsk i Värmland. Kul det var jätte längesen vi var där nu. Eller ja vi var i torsby i helgen men bara över dagen. Vi ska väl till challa i helgen och där har vi inte varit sen jul. Usch det är alldeles för länge sen... Det får bli skärpning på det men först efter maj ungefär!
Jag sitter och jobbar men datorn är inte lika samarbetsvillig idag, den har typ låst sig nu... Så jag får sitta och vänta ett tag innan jag kan arbeta.
Helgen har iaf varit tillbelåtenhet. Leon hade en super bra dag i lördags, först badhuset med morfar och gänget och sen fotboll med morbröderna och moster. På kvällen fick vi middag hos faster och hennes gäng så han var mer än nöjd när han träffat nästan alla hans favoriter på samma dag ;)
Leon har förresten insett att innebandysäsongen är slut och har nu övergått till att spela fotboll. Haha! Han går runt med sin boll hela tiden, han gör utsparkar och passar hela tiden!
Jag & lilleman imorse, redo för jobb & dagis!

Då kör vi igen

1 Läs mer >>

Lite fränt det här med statistiken på bloggen. Jag har ju inte varit så aktiv nu ett tag men så fort jag skriver så ökar statistiken på en gång. Jag gör ändå inte så mycket reklam för bloggen heller. Ibland lägger jag upp den på Facebook. Men lite fränt för jag ser ju att det är folk inne annars också men då är det inte så många unika läsare utan det är få men de klickar in sig ofta. Sen skriver jag ett inlägg och då blir det fler unika läsare och med det ökar ju klickandet också. Lite intressant såhär på fredagskvällen eller inte?! Jaja så kan det va.
Nu har vi iaf ätit lite enchiladas och nu ser vi på fotboll sen blir det nog något avsnitt av Lost innan det är dags för sängen. Imorgon ska vi till torsby och se på fotboll. Torsby möter Vansbro så det är ju lite kul. Sen vill jag gärna se mina brorsor spela!
http://torsbycity.se/news/index.php?option=com_content&view=article&id=1729:smatrevlig-match-naer-tif-slog-mora&catid=36:torsby-if&Itemid=59
Jättefin tröja och mössa som Leon fick på posten idag från gammel-mormor :)

Statistik

0 Läs mer >>

Denna dag har verkligen gått fort! Full fart på jobbet. Sen hämta lilleman på dagis. Efter det hade vi en massa viktiga ärenden. När vi hade klarat av det så skyndade vi oss hem. Klockan var då kvart i 6. Började med maten som skulle vara spenatsoppa och kokt ägg. Kvart över 6 slängde jag i mig en skål soppa. Sen klädde vi på oss och drog iväg på sista innebandyträningen för iår. Skönt men ändå tråkigt, Leon gillar verkligen killarna i laget. Sen kom vi hem strax före 9. Då fixade vi välling sen somna lillen och nu ligger jag i soffan. Skulle ha kört mitt tredje crosspass för denna vecka idag men min ben sätter lite stopp så får nog vänta tills imorgon eller på lördag.
Nu inväntar jag min fina fästman.
Imorgon är det full fart igen, lite jobb och sen kommer mamma en snabbis och sen blir det helg!!!
Min cooling och mitt senaste loppisfynd ;)

Fullspäckat schema

3 Läs mer >>

Jag kommer liksom aldrig tillbaka i bloggrutinen. Vet inte varför. Just nu har jag extremt mycket att göra, jobb och en massa extra saker när jag väl är ledig.
Skulle behöva en kväll med några kompisar, bara sitta och prata och ha kul eller en kväll med min fina kille. Det som är svårt när man är vuxen är just det där umgänget med vänner. Sen blir det ännu svårare när man bor på ett ställe där man inte har några barndomsvänner. Det är liksom ingen som bara kikar förbi här och jag kikar inte förbi hos någon annan heller. Det betyder inte att jag inte har några vänner men.... Men jag har ju mina fina Filip som tur är. Fast man behöver ju inte ha honom som bollplank jämt om man säger så.
Idag var jag och Leon hem till en kompis. Det var jättetrevligt men det blev mest "jobbprat"!
Jag vet att jag skriver lite kryptiskt i bloggen och jag vill skriva lite mer klarspråk men det får vänta lite till. Hade jag kunna skriva det så hade jag kunnat bett om lite hjälp med det också för det behövs ;) det behövs fler än jag & Filip så att säga och jag har en del på nu somsagt. Så det blir bra när innebandyn är slut för då kommer jag ha lite mer tid iaf!
Haha nog babblat för ikväll!
Ha det så bra :)

Ingen rutin

0 Läs mer >>

Lillemans sportlov och vår vilohelg blev inställd. Han hade hög feber igår så ingen idé att skicka iväg honom 22 mil enkel väg. Idag är han än så länge feberfri iaf så jag hoppas att det håller i sig så. Jättetrist att vi fick ställa in planerna, vi såg väldigt mycket framemot denna helg. Men huvudsaken är att Leon är frisk. Förhoppningsvis är han såpass frisk att vi kan åka till Borlänge imorgon. Vi har ett ganska viktigt ärende att göra imorgon. Så jag hoppas att vi kan åka!
Annars så känner jag mig ganska seg, jobbade måndag & tisdag annars har jag varit hemma resten av veckan. Har fått till två riktigt bra träningspass under veckan, så det är gött! Längtar jättemycket efter att få ta ut mina löparskor nu. Än så länge så harvar de på på crosstrainern. Ska försöka komma ut så fort som möjligt.
Idag är det 1:a Mars också, det betyder att det bara är 2 månader kvar till maj och då är det ju verkligen vår och mycket att se framemot. Härligt härligt!!!
Hoppas ni alla haft en bra vecka och att ni får en fin helg, det ska vi försöka få!
Klippte lilleman litegrann igår också, runt öronen och i nacken. Det var första gången och han blev och se så stor ut. Kortet är innan klippet ;)

Inställt