3 Läs mer >>
Idag hade vi en riktigt bra förmiddag jag och min bättre hälft. Åt god frukost, sen tog han hunden med sig ut och sprang och under tiden så virkade jag klart bebisens filt.



sen tog jag dammsugare i högsta hugg och dammsög hela nedre våningen. Efter att vi duschat och tagit ur sängkläder och hängt ut täcken och dylikt på vädring åkte vi och handlade. köpte med en varsin glass och fyllde upp kaffekoppen och satte oss i solväggen. Riktigt skönt att bara sitta och prata. När Filip jobbar kväll så har vi ngn timme då vi är ensamma hemma, BF (barnfritt) med andra ord. Det är inte ofta vi varit ensamma sen Leon kom och nu kommer snart nästa så det är bra att passa på med dessa små stunder för oj va välbehövliga dessa stunder är.
Eftersom det var så fint väder och jag har varit pigg och alert i både kropp & knopp idag så gick jag till dagis för att hämta hem min lilla goding. Varmt och skönt och så fort vi kom hem så gick solen i moln och sen var det slut på sol för idag. Så idag fick jag verkligen ut många av dagens soltimmar.
På eftermiddagen fick vi besök av kusinera och det blev både fika, lek, cykling, fotboll och lite annat. Så ja Leon somnade skönt ikväll och jag tror att jag också kommer göra det. Allra helst när man också har nybäddat och nyvädrat i sängen. Jaja slut på svammel men detta var en riktigt bra dag för denna stora lite otympliga gravidkropp. Hoppas på fler av detta slag för då kommer det ju nästan inte att va drygt, eller 😜


Promenad

1 Läs mer >>
Tung ja, så känner jag mig mer och mer för varje dag. Dock inte så farligt men ändå såpass att det är jobbigt att springa efter en 3 åring på cykel eller kuta upp och ner i en trappa eller så.... Trots att det är min andra graviditet så har jag aldrig varit såhär gravid. visst jag va betydligt tyngre med Leon än nu, ca 20 kg tyngre faktiskt men jag har märkt att kroppen verkligen förbereder sig för vad som komma skall. Vissa dagar är jag full med energi medans andra är jag helt slut efter att inte ha gjort nånting. Men det är ju såhär det ska vara och jag ska inte klaga men somsagt. Både kropp och humör skiftar väldigt lätt och jag kan börja grina för minsta grej men även bryta ut i gapflabb ena dagen medans andra är jag mer "normal". När jag gjorde sista dagen på jobbet tänkte jag att men jag orkar nog jobba någon vecka till men känner nu att jag är glad att jag inte gjorde det. Det räcker liksom till att sköta huset, vara mamma och fru och däremellan vara Malin och sen pigg och glad på det. Filip jobbar kväll denna vecka så mitt tålamod får verkligen prövas från klockan 2 till typ nu. Jag tror faktiskt han har slumrat nu men han är bra envis när han sätter den sidan till. Tur att han är en riktig goding också!
Nu ska jag smyga ner och ta mig något äta.


Tung

0 Läs mer >>
Vi tog en spontantripp till värmland i helgen. när jag fick bra besked från läkaren i torsdags kändes det som att vi kunde åka. det var välbehövligt. Skönt att fylla på med lite energi. Det var Charlotta på lördagen så vi gick ngt varv på byn och Leon åkte karusell, brandbil, köpte godis, ballong och hade roligt hela dagen. Morfar hade även en överraskning åt Leon, nämligen en cykel med trampor. Det fick bli en tidig födelsedagspresent. Å som han har cyklat sen dess. Igår sa han att han hade ont i benen. Sen fick vi ju träffa lilla söta Alice. Så himla go hon är, snart 4 månader. Leon va så go mot henne så det bådar ju gott. hoppas att det håller i sig när vår bebis kommer.
Det var iaf en jättebra helg, jag hade massa energi och mådde bra och kul att träffa lite nära och kära.
Nu har min älskade man åkt på jobb, så jag ska försöka vila lite medans Lillen ser på film.

Nöjd kille :)

Värmland

1 Läs mer >>
Idag har vi varit i Falun igen på spec mvc. Allt såg bra ut och nu fick jag ingen ny tid utan ska förhoppningsvis bara gå på de tider jag har hos min vanliga mvc. Känns såklart väldigt skönt och NÄSTAN så man kan pusta ut lite, fast inte riktigt såklart. Men iaf så mår bebis super och växer precis som den ska, plutten väger ca 2,5kg... känns helt sjukt. De uppskattar att bebis kommer väga runt 3,3 om jag går tiden ut. På något vis så känns det som sagt nästan mer overkligt denna gång. Nu förstår man liksom verkligen vad det innebär att faltiskt bli förälder och få en bebis.
Efter besöket gjorde jag och min man en rolig sak och sen åt vi på Max, sjukt gött! nu ska vi mysa och varva ner lite i soffan innan sängen kallar.


här är han, vår stora goa kille 💜

Bebis

0 Läs mer >>
Ja idag är det riktigt trist väder, blåser, regnar och snöar om vartannat. Men men inte mycket att göra åt det. Så jag åkte på affären och köpte lite jäst och har bakat bullar. Vanliga kanelbullar och sen blåbärsbullar med vit choklad doppade i strösocker.

Så nu väntar vi på att Filip ska komma hem så vi får äta lite middag och sen fika :-)
får se om det kanske blir nå mer bakat

Dåligt väder = bakväd...

1 Läs mer >>
Jaha, så lämnade jag lilleman på dagis för en timme sen och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag har inte varit ensam hemma på evigheter. Just nu så sover jag riktigt dåligt på nätterna så jag ska försöka ta vara på dessa lediga dagar och faktiskt försöka vila. Det finns hela tiden något att pyssla med här hemma men jag ska försöka göra det när jag har både ork och lust och inte för att jag måste. Leon kommer att vara på dagis 15 timmar i veckan och det kommer nog vara jätte bra för honom, han älskar dagis och trivs super bra. Fast jag kan ändå inte låta bli att få lite dåligt samvete på något konstigt vis.
Nu ska jag ta tag i denna dag, får se vad jag ska hitta på.




Lite pyssel jag gjort åt bebis 💜

Ledig

0 Läs mer >>

Utkast: May. 06, 2014

0 Läs mer >>
Ja snart blir vi fyra medlemmar i denna lilla familj! Jag har idag haft min första "semesterdag". Jag ska alltså ha semester en månad innan jag blir mammaledig. Känns så konstigt att man inte ska jobba på över ett år. konstigt men väldigt skönt. Hela hösten och vintern har liksom gått i ett. Trots det tycker jag att tiden gått sakta. Jag ser framemot att vår stora fina kille ska bli storebror och att jag och Filip ska bli föräldrar igen. Pga komplikationer när jag väntade Leon så har det varit extremt många kontroller hos både vanliga mvc och spec mvc. Har varit på 22 besök hittills och har väl (förhoppningsvis) några kvar. Det känns väldigt bra att de har sån otrolig koll på mig, trots att jag har bästa tänkbara stöd från både sjukvården och min make och andra nära så har det varit ganska jobbigt. Graviditeten i säg har varit väldigt bra, inga större problem överhuvudtaget förutom det som förväntas, halsbränna, nästäppa och ryggont. däremot börjar det kännas att man är gravid nu men konstigt annars. det är faktiskt mindre än en månad kvar.... Spännande!!!
Detta får bli allt för idag, kommer nog att ta upp bloggen igen. Saknar den lite. vi får väl se om vi hörs snart igen :)


fyra