0 Läs mer >>

Lilleman är fortfarande lite hängig men ändå mycket piggare. Så imorgon hoppas vi på att han är helt frisk.
Nu har jag precis kört ett träningspass här hemma. Körde ett 30minuters hårt pass på crosstrainern sen har jag kört en massa plankor och lite rullningar. Nu är jag riktigt svettig och väntar på att svettas klart sen hoppar jag in i duschen och tar en portion nygjord sallad. Nästan en helt vegetarisk sallad, med tomat, gurka, paprika, solroskärnor, melonkärnor, feta, romansallad, pistagenötter och några bitar bacon. Har också kokat lite bulgur så blandar nog i lite sånt också. Ringla över lite balsamico så är det guld!! Sallad är nog bland det godaste jag vet. Ju äldre jag blir desto godare blir det, jag kanske är vuxen på riktigt nu?! Haha! Nejdå men gott är det och jag äter det flera gånger i veckan.
Nej nu ska jag hoppa i duschen.
Vi hörs!
Kramar
Min fina blomma & snyggaste bilden på mig bjuder jag på!

Träning

1 Läs mer >>

Ja jag tog ledigt från bloggandet i helgen. Kände att jag behövde det. Vi har haft en bra helg, hjälpt svärföräldrarna att flytta, sett på lost, åkt lite Bob, gjort pizza, vunnit innebandymatch, tränat och sådär.
Inatt har vi fått lov att sova i soffan hela familjen. Vi har suttit i skift och sovit med Leon. Han har förmodligen haft krupp. Lille stackarn. Han har hostat lite grann under helgen och så men inget som inatt. Så vi tog en liten sovmorgon idag så vi fick sova ikapp lite. Leon är iaf väldigt pigg idag, hostar lite men inte den där skällande och pipande hostan. Har ringt BVC som skulle ringa upp, få se vad de säger. Filip är hemma med honom idag.
Jag är på jobbet nu och ska in på banken men nätet går så segt, tänk er bland de första modemen, så segt.... Hoppas de lossnar snart så jag kan göra det jag ska.
Här myser han med faster :)

Ledig

1 Läs mer >>

Vilken vecka detta har varit! Full fart från start. Är det mycket att göra och Filip jobbar kväll så blir det liksom dubbelt upp. Shit va duktiga alla ensamstående mammor eller de som har karlar som jobbar borta är. Det är mycket jobb att både jobba, vara mamma, sköta om hemmet, hinna med sitt förhållande och sig själv. Nu säger jag inte att det är värre för mig än någon annan, det är liksom bara en åsikt. Ibland hade det varit skönt om man hade haft både min och Filips familj i närheten. Men så är inte fallet just nu och det funkar ändå!
Idag fick jag också vara med om leons första offentliga trotsutbrott på Hemköp! Fullt med folk såklart och en liten kille med egen vilja som skulle fortsätta att köra vagnen fast att jag skulle packa ur den. Han skrek och la sig på golvet. Kände hur svetten började komma då det fick sakta i kassan och fler och fler började kolla. Betalat och klart så ska jag plocka upp lillen från golvet, han är arg som ett bi och ramlar. Upp igen och jag har massa saker i händerna. Så ramlar han igen och folk börjar viska, prata och peka. Då känner man bara att man skulle vilja gråta och be dom om hjälp. Lyfter upp min lilla goding har honom under armen, matkasse, blöjpaket och en kundvagn. När jag kommer ut så hör jag någon som ropar, vänder mig om och det är vår granne som själv har småbarn. Hon frågar om jag vill ha hjälp och jag tackade JA! Tänk va glad man blir av sånt alltså! Tack så JÄTTE mycket!
När vi kom hem så springer Leon i min famn och ropar KRAAAM och putt och säger sen älskar dig. Åh då smälter man verkligen även om han inte vet innebörden av älska betyder så håller hjärtat på att explodera av kärlek. Vad svårt det är i en sån situation alltså, det enda jag gjorde var att försöka vara lugn och prata med Leon. Funkade ju sådär men men!
Någon innebandyträning blev det inte idag, vi hann verkligen inte. Kom hem kvart över 6 och då skulle vi ju äta.
Jag har iaf varit på ett spinningpass idag på lunchen. Det var riktigt kul och riktigt jobbigt. Jag hoppas kunna gå varje torsdag.
Nu ska jag sätta mig i soffan och vila!
Godkväll och hoppas ni mår bra.

Kramar

Mammas fina lilla kille! Du är den bästa killen som finns.

Sliten

1 Läs mer >>

Jag saknar dig min fining. Så tråkigt när min fina kille jobbar kväll!

Saknar

1 Läs mer >>

Jag & Troya har soffhäng till lost nu. Oj va slitna vi är idag. Full fart sen vi kom hem.
- Snabbhandla
- hämta lillen på dagis
- Vispa ihop en våffelsmet (nytt recept)
- Ta en promenad med vovve, unge & bobben, skönt ute 1 timme
- Steka våfflor, fixade en älggryta och kokade äppelmos
- Äta
- Diska
- Fortsätta med grytan
- Leka med min fina son
- Byta blöja, borsta tänder och fixa välling
- Lägga Leon
- Slänga på mig onepiecen och hoppa ner i soffan
Ja och nu sitter jag här. Jösses! Mycket mer än så blir det inte idag, skulle ha tränat men har faktiskt riktigt ont i mitt ben och sen orkar jag verkligen inte!
Hoppas ni får en trevlig kväll!!

Kramar

Soffhäng

0 Läs mer >>

Fick ett önskemål om receptet på smoothien. Jag använder aldrig några mått utan gör det mer på en höft om man säger så. Brukar köra ungefär lika stora delar av allt, typ 1dl.
Fryst mango & hallon/blåbär
Kvarg
En skvätt mjölk
Blodapelsin eller vanlig apelsin
Mixa mango, bär kvarg och mjölk. Pressa i saften från apelsinen och en nypa vanilj! Vill man kan man också ha i ett rått ägg!!
Jätte gott och man blir väldigt mätt. En annan sak som jag brukar ta som mellanmål. Brukar äta activia yoghurt för min mage. Till frukost eller mellanmål tar jag en sån yoghurt och en del kvarg. Jösses vad mätt man blir!
Lycka till med mina braiga recept ;)
Bilden är ett annat mellanmål Som jag också kör på ibland.

Smoothie

2 Läs mer >>

Kört ett pass på crossen precis nu. 40 minuter blev det. Gött! Drack just en smoothie. Kör på ett annat recept efter träning. Det innehåller bl.a. Kvarg. Perfekt tycker jag. Jag kände av min vurpa jag gjorde igår men det lär ju gå över. Avslutade med superset med plankan. Det är verkligen mina favoriter, crossen och plankan alltså. Nuförtiden kör jag alla plankor (alla jag vet om iaf), mage, sido, rygg och sittplanka. Har ni som mig mycket lös hud på magen eller mycket kärlekshandtag så är det suveränt. Sen har jag en till favorit, lite svår att förklara men man rullar. Ligger på rygg, lyfter armarna över huvudet och låter de vila en decimeter i luften, benen ska också vila i luften. När man gjort detta så rullar man ett helt varv sen rullar man tillbaka. Det stärker också bålen, suveränt. Jag klarar inte riktigt göra vanliga situps, känner av kejsarsnittet än. Inte alltid men kan liksom få träningsvärk som inte känns alls bra så jag gör aldrig det.
Jahapp, så blev detta ett träningsinlägg, inte alls vad jag tänkte skriva om men men det kanske ger någon lite tips.
Ha en trevlig kväll!

Kram

Min fina busunge

Crossa

0 Läs mer >>

Ja jösses va mycket det var att göra på kursen idag. Nej då men kursen var faktiskt inte riktigt va de sa att den skulle vara. Mycket som vi inte hade någon nytta av alls. Så det är ju lite trist när det ändå kostar en del plus att man offrar en vanlig arbetsdag. Jaja det är ju ändå skönt att få byta miljö ibland.
När vi kom hem så åt jag lite mat med grabbarna sen var vi och hjälpte svärföräldrarna med flytten. De får det nog mysigt även om det är ovant med ett mindre ställe. Det hela slutade med att jag ramla ner för trappen, typ 6-7 trappsteg. Det gick bra men jösses va ont det gjorde, känner mig lite stel och konstig. Men men det går över.
Nu har vi fixat lite mat till imorgon och nu tar vi det lugnt och ser på tv innan det är läggdags.
Kram på er!
Denna fina teckning gjorde jag iaf på kursen ;)

Mycket att göra

0 Läs mer >>

Jahopp, skatteträff idag, vad tror ni om det? Kul & intressant eller tråkigt & onödigt? Det talar jag inte om, gå på en ni med så kan vi jämföra kursledare och erfarenheter. Vi hörs sen!

Kramar

Intressant?

2 Läs mer >>

Så många som det varit inne på min lilla blogg idag har det ALDRIG varit!!! VAd hände? Jätteroligt iaf. Undrar vilka det är som är inne och läser. Och vad ni tycker är roligast att läsa om.
Kan berätta att jag och lilleman var ute en lång stund förut, tog en promenad med boben på skoterleden, perfekt. Sen har vi handlat och jag har gympat. Så himla gött det var idag, stenhårt! När jag kom hem gjorde vi iordning lite matlådor och så till imorgon. Så gjorde jag också iordning lite mellanmål, gjorde en egen nöt & frömix som jag rostade och kryddade. Det blev kanon! Nu ser vi på lost och äter upp det lilla godiset som är kvar sen igår!
Godnatt mina vänner!

Kramar

Rekord

0 Läs mer >>

Vi har haft en riktigt bra helg. I fredags så kom pappa å gänget hit, Leon var överlycklig och vi åt tacos och såg på tv. Igår var vi ute och åkte skoter och pulka och grillade korv. Leon var supernöjd hela dagen, likaså morfarn. Sen åt vi jättegod middag och Lina & Henke var också med. Sen var det Mello, godis och spel för hela slanten. Jätte trevligt verkligen. Nu sitter jag och lillen i soffan och myser. Vi är helt plötsligt helt själva. Pappan i huset är på match och besöket har precis åkt hem. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir gympa till kvällen iaf.
Imorgon är det en ny arbetsvecka igen och då ska vi på kurs. Så den veckan kommer ju gå jättefort.
Sen måste vi lägga i en högre växel när det gäller vårt stora projekt. Det börjar liksom dra ihop sig lite smått.
Kollade lite gamla kort igår också och kan knappt förstå så liten vår lilla plutt har varit. Lilla busunge!

Bra helg

0 Läs mer >>

Alla hjärtans dag idag. Mysigt även om vi inte firar så mycket. Men ändå, vi hade köpt lite smågrejer till varandra sen åt vi en jättegod middag. Stekt sweetchili kyckling med en Cesarsallad och vitlöksbröd till det. Mumsigt var det. Mina killar är verkligen de bästa som finns. Min fina fästman är verkligen underbar på alla vis. Framförallt är han en underbar person och min bästa kompis. Sen gör det inget att det pirrar lite i magen när han ser på mig eller ger mig en puss. Min fina son är också underbar på alla vis, han har väl ärvt det efter sin far. Det är helt otroligt vad stolt jag är över honom. Duktig, artig, väldigt busig och mysig är han vår lilla kille. Idag har han pratat om Boa & Åtta och Momom. Han börja liksom prata om dom redan imorse så jag tror faktiskt han saknar dom. Som tur är så kommer pappa & Lotta hit imorgon så det blir roligt. Nu ska jag sova, mycket som ska hinnas med imorgon. Träning, städning, handling och lite annat.
Godnatt mina vänner!

Hjärtan

0 Läs mer >>

Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka och jag får helg. Arbetsdagarna går så otroligt fort och det är så mycket att göra så jag hinner inte ens tänka förrän dom är slut. Sen är det skönt att det är ljust lite längre men idag är en sån dag som jag verkligen önskar att det vore typ april. Tänk så skönt, kunna vara ute och leka med lillen eller greja lite på gården. Det kan man ju göra nu med men inte på samma sätt. Just nu ser vi på mumintrollen och där har de nyss vaknat till vår. Tänk det då, sova hela vintern som mumintrollen och björnarna! Vet inte om det vore roligt men ändå, skönt att slippa mörkret och kylan.
Nu ska jag mysa lite med grabbarna, senare blir det ett träningspass.

Snart slut

0 Läs mer >>

Åh denna helg har gått alldeles för fort. Fredag så var det fullspäckat schema, träning, jobb då Leon var med, fika med en kompis, hem, laga mat, vänta på min fina man. Efter det åkte jag till en kompis på lite party och det var jätte roligt kom hem väldigt sent.
Igår var vi på skidskytte SM. Leon åkte Bob hela dagen. Sen var det kväll och vi fick besök och såg på lite tv. Idag är Filip uppe och hjälper till på SM igen. Sen är det innebandymatch och efter den har jag gympa. Ja det känns som jag inte sett min fina på hela helgen plus att han har jobbat kväll. Så jag längtar efter honom! Hoppas vi kan ha en myskväll ikväll istället.
Hittade denna fina bild på mig och Filip, bilden togs för 7 år sen.

Helg

0 Läs mer >>

Idag har jag och lillen varit på erikshjälpen och fyndat. Denna gång blev det en massa tyg. Säkert 15 meter i massa olika färger för 100kr! Jag gillar verkligen second hand och loppis. Man kan hitta såna guldgrejer. Sen är det alltid roligt med något litet renoveringsobjekt eller liknande. Leons rum tex, där är det verkligen en blandning av gammalt och nytt. Jag är så nöjd med hans rum. Det är inte riktigt klart än då jag gärna inreder på det viset att jag fyller på med saker lite då och då. Jag vill inte köpa allt på en gång det blir liksom lite tråkigt tycker jag. Men jag blir så sugen på att renovera både vårt sovrum, vardagsrum och gästrummet. Vardagsrummet och sovrummet får vänta ett tag det är inget större fel egentligen. Gästrummet däremot är inte snyggt och inte praktiskt så det hade jag mer än gärna gjort något åt men vi har lite annat på som drar både tid och pengar så jag får lugna mig. Men men vi har ju tänkt att bo här ett par år så det är ingen brådska egentligen.
Nu ska jag sova, borde egentligen vara på jobbet typ 6 imorgonbitti för jag ligger efter så otroligt mycket. Men jag får helt enkelt försöka vara riktigt effektiv, lägga i högsta växeln.
Godnatt!

Fyndat

1 Läs mer >>

Ikväll har jag pysslat med diverse smågrejer. Det är verkligen roligt och jag mår liksom bra av att göra det. Jag behöver få pyssla med något, det är liksom lite terapi på något vis. Jag gör det inte för någon annan, inte för att visa hur duktig jag är på FB eller instagram, jag gör det för att det är roligt! Visst lägger jag upp lite bilder och så ibland men långt ifrån allt. En del saker vill jag inte visa på nätet heller. Visst är det mycket sånt nuförtiden, att man ska visa hur duktig man är menar jag. Det är ju inte bara pyssel, det är matlagning och man ska helst vara en riktig husmor som både städar, tvättar och tar hand om en hel hög ungar samtidigt som man är super lycklig. det är träning och då ska man vara en riktig träninstok eller fitnessexpert. Det ska ätas pulver och man ska väga mat och annat. Jag säger inte att det är fel att laga mat och träna seriöst. Jag har några kompisar från "förr" som är några riktigt vältränade tjejer och det är jätte kul att se deras framsteg. Men det är lite konstigt att det finns så många experter i allt. Och helst ska man ju vara både fitnessexpert och husmor samtidigt. Jag tycker det är jätte roligt när folk hittar en passion eller dröm som de verkligen brinner för, det är roligt att se deras driv. Jaja nu blev det sånt där kvällssvammel igen. Jag ska upp till jobbet imorgon så ska försöka komma i säng nu. Men har en son som inte riktigt vill att hans mamma ska sova. Hoppas att han somnar om snart igen.
Godnatt mina vänner & sov gott!
En bild på min fina son och en bild på våren som spirar i mitt kök!

Pyssel