0 Läs mer >>

Det får och ger man alldeles för sällan. Man borde bli bättre på det. Idag fick jag en komplimang och jag är så Ovan sånt så jag visste inte vad jag skulle säga. Som idag när man får en komplimang om sitt utseende utan att man ansträngt sig. Nuförtiden så är det ju ganska vanligt att folk tar kort på sig själv, lägger upp på FB, instagram eller sin blogg. Många gånger så får den person väldigt många fina kommentarer. Men så många skulle ju aldrig säga det direkt åt personen. Konstigt det där. Det är iaf väldigt roligt att få komplimanger oavsett. Men jag ska bli bättre på att ge komplimanger till folk och då inte bara via cyberspace ;)

Komplimanger

0 Läs mer >>

Längtar efter sol, värme, grönska, blommor, kärlek, vår och sommar, paket som är påväg... Åh det är mycket jag längtar efter nu alltså. Främst våren! Tidig sommar. Det är mycket planerande kvar men det går sakta men säkert framåt. Det är fortfarande väldigt roligt att planera och pyssla och greja inför kommande årstid och allt vad det innebär. Åh! Jag hoppas att det blir en lika bra vår som den våren vi väntade lilla Leon, fast denna gång utan att bli tjock. Jösses vad jag svamlar, kan bero på min 13 timmar långa arbetsdag. Godnatt mina vänner!
Bilden är från imorse när lillen knölade in sig tätt intill mig nu ska jag göra lika fast med min stora kille!

Längtan

1 Läs mer >>

Alltså Facebook är ju en rolig sak, eller ja inte jämnt. Det är tråkigt när man bara ser en massa gnäll och annat men jag försöker inte bry mig i det. Sen är det ju det där när man fyller år, får barn, gifter sig eller liknande. Det blir liksom en storm med gratulationer. Det är ju roligt att folk bryr sig men samtidigt funderar man, gör alla dessa 143 människor det. Finns dom där om jag skulle behöva dom? Vem vet. Nej men jag kan tycka att det nästan är lite otäckt . Samma sak om det hänt något tragiskt, då får man också sin logg bombad med inlägg. Jag själv brukar inte skriva varken grattis eller beklagar. I enstaka fall skriver jag grattis på födelsedagen men om man vet att det hänt något som inte är så kul så skriver jag inte. För själv skulle jag tycka att det var jobbigt om en massa bekanta skriver då. Jag vill liksom inte "spä" på det tråkiga om man säger så, låter det knäppt? Ja men svårt att sätta ord på det. Kanske någon hänger med i mina tankar. Nej Facebook är faktiskt inte så bra alla gånger. Sen finns det folk som skickat vänförfrågningar och när man ser dom på riktigt så hälsar dom inte, vad handlar det om då? Att man bara är nyfiken och vill kolla på mina bilder eller statusar? Det känns inte heller helt okej. Jaja nog tjat om detta. Det jag ville ha sagt är att jag faktiskt börjar ifrågasätta Facebook och att det eventuellt kommer bli så att jag tar bort den. Vi får se helt enkelt.
Hoppas ni får en bra dag!
Denna bild hittade jag på Facebook ;)

Facebook

0 Läs mer >>

Idag har jag kört skoter för första gången i mitt liv. Skitfränt ju!! Det måste jag prova fler gånger, jag som trodde att det var svårt.
Sen åkte vi en tur, två skotrar plus en kälke och vi va 8 pers. Så vi har haft en jättemysig dag i äppelbo. Jag & lina planerade lite för vad som händer framöver, roligt.
Nu ser jag och min blivande man på lost, också en sak jag aldrig testat tidigare :)
Fyndade en gunghäst idag för 30kr!

Skoter

1 Läs mer >>

Jag och lilleman har hunnit med hemske mycket idag. Storstädat nere, varit ute å åkt Bob, handlat och grejat. Skönt! Imorgon ska vi ta tag i vår tvättstuga så det blir någon ordning.
Ikväll ska vi ha lite tacosmys, det var riktigt länge sen.

Bra dag

1 Läs mer >>

Ja jag eldar här hemma, både i kaminen och kakelugnen. Mysigt även om jag längtar enormt mycket efter lite grönska och värme. Men januari är snart slut och februari är ju sista riktiga vintermånaden. Plus att februari är kort! Gött! Det blir nog en bra vår skulle jag tro, en hel del att se framemot.
Nu skulle jag vilja kolla om det är någon mer som har barn som har märkt en dålig rytm med barnens sömn runt 1,5 år? Lillen har varit hur lätt som helst att lägga sen i somras men för 2 månader sen började det med att han inte vill sova. Det spelar liksom ingen roll om det är i soffan, sin säng eller vår säng. Han ska inte sova. Vi lägger honom runt halv 8 på kvällarna och förut somnade han direkt och så var det med det. Nu lägger vi han halv 8 och han somnar mellan 9 och halv 10. Kanske inte låter så jätte jobbigt men det är det. Han började också med att vakna efter någon timme och ville in till vår säng, och det är ju inget problem hellre ha honom i vår säng och han sover skönt än att vi alla ska truga honom att sova i sin. Även om vi (jag & Filip) sover mycket bättre utan Leon i sängen så får man liksom offra det. Det har blivit bättre och när han väl somnar sover han i sin säng. Men jag undrar alltså, har någon något tips? Vi har provat det mesta nu.
Nej nog babblat för ikväll. Jag lär väl slänga in lite ved i mina värmekällor. Även om det är väldigt skönt under min filt med en snarkande Troya bredvid som värmer :)
Godnatt mina vänner!

Eldar

0 Läs mer >>

Idag har jag fått höra så mycket fina saker så jag är glad in i själen. Åh va mycket några ord kan göra för en alltså. nu ska jag alldeles snart hoppa i säng och vänta på att min fina man kommer hem och förhoppningsvis sover jag innan han är hemma. Men oftast har jag väldigt svårt att somna när inte han är hemma och jag vet att han är påväg i bil liksom. Men önskar mig själv lycka till och längtar efter att jag slutat jobbet imorgon så jag får helg. Veckorna när Filip jobbar kväll är så intensiva, man hinner liksom ingenting mer än att laga mat typ.
Lite fel tid på året att visa denna bild men gör det ändå för att den är så fin ;)

Glad

1 Läs mer >>

Vår lilla son är en riktig sportfåne. Det är fotboll och innebandy som gäller hela dagarna, ibland blir det även någon form av handboll. Vi körde en fotbollsmatch under eftermiddagen sen var vi på innebandyträning så lilleman har fått nog med träning idag. Han är så rolig alltså, mål gör han flera gånger dessutom. Då sträcker han upp armarna och lägger ena handen på huvudet och skriker måååååååå!!!! Haha!
Nu sitter jag och min favoritboxer i soffan och bara tar det lugnt. Eldar i kaminen också. Åh kan det inte bli vår, grönt och varmt imorgon typ!!! Är verkligen less på kylan. Jag fryser överallt, utom inomhus med lager på lager och under en filt. Men jag försöker tänka som så, att för varje kall dag som går är det en kall dag mindre. Funkar sådär men men.
Imorgon blir en spännande dag med jobb och annat.
God kväll mina vänner!
Såhär stod lilleman en kväll när jag kom hem från ett träningspass. Liverpooltröja, kaptensbindel och FIFA på ps3 som han försökte spela, haha!

Sportfåne

1 Läs mer >>

Bland det bästa som finns är ett boxertryne. Just nu har jag ett sådant i min famn. Hon snarkar och sover som bara den. Blir skapligt sugen på att skaffa ett litet boxertryne....

Boxertryne

1 Läs mer >>

När man jobbar i min bransch så är denna tid på året lite annorlunda. Nu ska det göras avstämningar på förra året, kontrolluppgifter ska fixas och nya bokföringsår skapas. Om cirka två månader drar högsäsongen in och då vill man verkligen ha gjort klart allt detta. För annars blir det en jobbig vår. Så det håller jag alltså på med nu. Jag kan tillägga att det medför en aning förvirring, haha. Men det är skönt med lite variation. Under hösten så ser mitt jobb ganska lika ut medans våren är väldigt varierad. Jag gillar mitt jobb alla årstider för det är alltid varierande då varje kund har olika mycket behov av hjälp och väldigt olika typer av hjälp. Så nu vet ni!
Det är mycket färg i vår ;)

Avstämning

2 Läs mer >>

Va inne nyss och kollade statistiken på bloggen och oj va många besök jag hade häromdagen, kul. Det finns alltså dom som inte gett upp hoppet om denna blogg, eller är det helt nya folk som läser. Skitsamma kul att någon klickar sig in och läser iaf. Hade en jätte trevlig och skön kväll hos våra Goa vänner. Leon hade jätteskoj med hundar, bebis, leksaker och annat. Tillslut somna han i knät på pappa. Efter någon timme drog vi på honom overallen, åkte hem och la honom och han somna direkt. Så skönt att det gick så smidigt. Det är ju inte ofta man är borta på det viset längre så skönt att se att Lillen somnar.
Idag är det innebandymatch och sen ska jag på gympa, gött!

Besök

0 Läs mer >>

Idag är jag lite tung i huvudet, fast bara lite. Va och fick 3-rättersmiddag med ett härligt tjejgäng igår. Maten var jätte god och sällskapet mycket trevligt. Det blev några vinglas och ganska mycket skratt.
Idag är vi återigen bortbjudna på middag? Jösses, har nog aldrig hänt att man är det två gånger på en helg men det är ju bara roligt.
Nu ska jag fortsätta pyssla lite så jag blir klar snart :)

Lite tung

1 Läs mer >>

Nu har jag fått helg, skööönt!
Idag fick en bukett tulpaner av min snälla chef, för att jag jobbat så hårt med våra datorer. Sånt är verkligen hur kul som helst, lite uppskattning i form av en bukett tulpaner en grå och kall torsdag i januari.
Nu hoppas vi på en rolig och skön helg, har en massa skoj inplanerat!
Mina fina grabb snodde min glasögon igår.

Roligt

0 Läs mer >>

Igår hade jag minst sagt en dålig dag. Datorn krångla, telefonkö, prata med supporten ett antal gånger, glömma matlådan hemma, ramla när jag skulle köpa mat osv...
När jag kom hem hade lilleman ett stort sår/märke och var svullen på kinden. Slagit sig på dagis stackarn. Men det var värre för mig än han. Iaf la jag mig med förhoppning att denna dag skulle bli super! Ja men det sket sig direkt. Klockan ringde inte och jag vakna 10 i 8, skulle va på dagis kvart i. Men jag och lilleman hade en riktigt mysig morgon och dagen ser ändå betydligt ljusare ut än gårdagen. Magen har fått mat i magen och nu ska en rejäl bunt fakturor få sig en omgång!

Dålig

0 Läs mer >>

Såg att rubriken på förra inlägget blev lite fel! Men men, det ska ju naturligtvis stå telefonkö.... Apropå det så är jag fortfarande i kö..............

Ha

0 Läs mer >>

Finns det något värre än telfonkö?? Åh va irriterad jag blir. Satt hela dagen igår och krånglade med ett nytt program till jobbet. Nu är det typ klart men det är en grej kvar, och jag sitter återigen i kö........ Åh va less jag blir!
Fick inte med mig någon matlåda till jobbet heller, den står kvar i kylskåpet hemma. Blä!!!

Telefonförsäljare