2 Läs mer >>
Mina tre älsklingar ligger och sover, en i soffan, en på mattan och en i sängen.. Så det är bara jag och TVn (och datorn) som är vakna. Spelar lite Wordfeud också, första gången jag testade det idag. Kul faktiskt börjar förstå lite nu iaf. Ikväll har vi bara tagit det lugnt och myst i soffan. Vi såg en film och under tiden höll jag på och pysslade med mina "lampor" det blir nog bra när de är färdiga, tror jag :)
Jag sitter och funderar på alla olika relationer man har med människor, partner, kompisar, syskon, föräldrar, bekanta, vänner, bästisar, mor & farföräldrar, svärföräldrar, grannar osv... Med min partner kan jag vara mig själv till 110 %, jag kan säga precis vadsomhelst, känner mig trygg i hans närhet, han är den enda som vet allt om mig och finns där i ur och skur. Mamma och pappa finns alltid hos mig, oavsett vad som sagts eller gjorts tidigare. Jag skulle kunna rabbla upp mina relationer till alla människor men då skulle ni nog sluta läsa ganska snart, det blir ju ändå några stycken. Men ibland önskar jag att jag kunde vara på samma sätt mot alla människor som jag är mot Filip, trygg, säker och ärlig. Nu menar jag inte att jag är oärlig mot folk, men ibland gör människor saker som sårar men man törs liksom inte säga det, det kan ju ses som oärlighet. Ibland så känns det som att man inte känner så många, dock har jag väldigt mycket olika relationer till folk MEN vilka är ens vänner egentligen. Det är skillnad på vänner å vänner. Min familj, både vår lilla familj, mina föräldrar, mor & farföräldrar, "svärfamiljen", "styvfamiljen", finns alltid och jag är jätte glad för alla i min familj. Ibland har man fullt upp med att träffa kompisar och ibland så ser man inga. Så ibland undrar jag vilka man kan lita på. Jag gillar att ha många bekanta också, det är liksom så lättsamt på något vis, inga krav och så. Man träffas på affären, gymmet, fest och annat och det är jätte kul. Jag har en vän förutom Filip som jag kan ringa och prata med, skratta tillsammans med, skratta åt, gråta ut hos och sådär men vi bor ganska långt ifrån varandra. Som när vi kom hem från BB, så vill ju såklart många komma fram och gratulera och fråga om allt är bra, vissa hade hört en del av historien andra inte. En sak som jag har tyckt ha varit lite jobbig är att alla säger, huvudsaken att det gick bra. Ja SJÄLVKLART så är det huvudsaken, men det är inte många som frågat hur man egentligen mådde/mår. Detta är den negativa sidan av bekantskaper, man vill ju inte heller störtböla inför folk man inte känner så väl :) BB-grejen är bara ett exempel på situationer där man önskade att man kanske hade någon mer "vän", en person som inte hör till familjen men som man kan lita på på samma sätt. Nej ibland skulle det vara som när man var barn, då frågade man rakt ut om ALLT.
-Ska vi leka?
-Nej!
-Varför inte då?
-Jag vill inte!
-Okej, hejdå!
Typ så :)
Jag är iaf glad för de relationer jag har, om inte det kom fram!
Nu ska den här kvällsfilosofen gå å lägga sig :)

Kvällsfunderingar

1 Läs mer >>
Idag har vi verkligen varit sega. Leon vaknade vid halv sju å ville ha mat. Vi låg i soffan å glodde på tv tills vi somnade igen. Vaknade vid halv tio och efter en stund ville Leon ha mat igen. Sen fick vovven å morsan lite mat i magen också, gött, omelett, keso, paprika å en stor kopp kaffe! Vi är fortfarande kvar i soffan, trots att det är strålande väder ute. Skönt att bara ta det lugnt å mysa med bebis ibland. Jag ska försöka hinna med att dammsuga, tvätta, ta reda på tvätt, åka till vansbro, handla och laga mat tills Filip kommer hem. Så jag lär nog sätta fart snart. Dock har jag sån träningsvärk i princip varenda muskel. Åh undrar hur det blir imorn, jaja imorn ska jag faktiskt på massage så bara jag tar mig dit så ska det väl gå bra :) Det ska bli så skönt.... klockan 10 imorn  har jag tid, en fredag kan väl knappast börja bättre, eller?!
Leon & Faster Lina

Seg morgon

0 Läs mer >>
Idag har vi inte gjort överdrivet mycket, vilket kan vara skönt ibland. Vi har iaf tvättat och plockat ihop lite. Håller ju på att fixa ett nytt vardagsrum, eller nytt å nytt är väl fel ord. Men vi flyttar ner det igen då det känns bättre att bara ha sovrum och så uppe så man kan sitta och prata och skratta utan att behöva känns att Leon kanske vaknar. Sen är det ju grymt mysigt med vår kakelugn. Så har vi inhandlat lite nya saker som kräver lite mer utrymme, det kommer nog bli kanon när vi är färdiga. Vi ska inte renovera eller något därinne än då det är skapligt fräscht. Det blir ett senare tillfälle! Men iaf så är det ju så roligt att inreda och fixa och greja. Man ställer in saker, tar bort dom igen och tar in något nytt. Det tar ett tag innan man är nöjd liksom. Sen är det ju så roligt att köpa inredningsprylar och att göra inredningsprylar. Nu har jag börjat med ett pyssel som ska ge lite myspys känsla, lite mysljus med andra ord. Vi får se vad det blir utav det.
Min header har jag inte lyckats med idag. Ska prova igen lite senare men jag fattar verkligen inte. Men men jag lär mig väl tillslut, kanske.
Nu ska jag åka iväg till Lizzie, Leon ska vara där medans jag tränar. Det är ju gympa idag igen, lite orolig dock då jag har sån träningsvärk sen min hemmagympa, men det brukar ju lossna när man drar igång. Så  nu lär jag göra iordning mig och Leon.
Det är så snyggt när ljusen ser ut såhär men det är ju bara med äkta stearinljus man får det fina mönstret. Det är ju lite svårt att få tag, iaf här omkring och en aning dyrare än "vanliga" blockljus.

Mysljus

0 Läs mer >>
Ja just nu håller jag på och ska göra en egen header så jah får be om ursäkt i förväg ifall bloggen kommer att se konstig ut :)
Det är inte lätt heller. Shit! Men det påminner mig lite om när man hade Lunarstorm, massa koder och så överallt fast detta är mycket svårare tycker jag iaf. Vi får väl se hur det går, om det kommer upp någon header eller om det bara blir kattskit av allt, haha.
Inatt har jag sovit riktigt gött, somnade kanske inte förrän halv 2 men sov riktigt tungt och Leon sov ända till halv 8, då fixade jag lite mat åt honom och sen gick Filip upp med honom så jag fick ligga kvar i sängen och sova. Så jag kom nyss upp. Riktigt gött. Vet inte vad denna dag har att erbjuda än. Till kvällen ska jag på gympa iaf det är det enda jag vet för tillfället.
Nu blir det snart lite frukost, gött :) Ska nog ta det lugnt här hemma innan Filip ska på jobb.
Förresten, mina träningsappar som jag tipsa om, jättebra, jag har grym träningsvärk i både ben, mage, rumpa och rygg. Så det känns riktigt gött. Nu kan jag liksom träna lite även om jag inte kan åka hemifrån, perfekt!
Nu ska jag göra iordning lite frukost, ha en bra dag mina vänner!

Teknisk?

4 Läs mer >>
Tummen upp för mina nya "appar" i telefonen. Satt och kollade på Android Market igår kväll när vi la oss. Jag hittade några träningsappar. Det var en för mage, rygg, ben, armar och Cardio. Man kan då välja att träna muskelgrupperna 5, 7.5 eller 10 minuter. Och så kan man ju sätta ihop programmet lite som man vill. Ibland kanske man vill köra rejält och kör alla 5 programen på 10 minuter. Vissa dagar har man kanske inte så mycket tid över och då passar ju 5 minuters programen jätte bra! Jag var lite skeptiskt först men tänkte ge det en chans iaf. Om jag blev trött?! JA! Svetten rann och pulsen var hög. Riktigt skönt faktiskt! Perfekt de dagar då jag inte kan åka iväg någonstans för att träna. I appen så är det en tjej som är certifierad tränare och har filmat alla övningar, så man ser exakt hur man ska göra. Man ser också hur långt  det är kvar av själva övningen och hur många övningar det är kvar. Ett stort plus är också att man kan pausa övningar för att t.ex. ge Leon nappen :) Jag såg också nu i efterhand att man kan testa övningarna innan man gör själva programmet! De heter Daily Ab, Arm, Butt, Cardio eller Leg Workout och finns både som gratisversioner och en betalversion som är en aning flashigare. Än så länge kör jag på gratisversionen, får se om det är värt att investera i ;)
Så jag förväntar mig att jag kommer ha ganska ordentlig träningsvärk imorn! Bra det! Även om min träning inte har gett några strålande resultat på vågen så mår jag så mycket bättre när jag kan, får och vill röra mig. Gött!
Imorn så ska jag faktiskt ringa och beställa massagetid. När vi var på sjukhuset så masserade Filip mina axlar och rygg typ hela tiden, då sa de att det kunde vara sviter efter operationen. Det blev en aning bättre när vi kom hem men nu är det tillbaka igen. Ont i axlar, skuldror och svanken så det är nog lika bra att få något gjort innan det blir för illa. Sist jag var på  massage var veckan innan jul då jag fick någon slags nackspärr, som TUR var hade hon en tid dagen innan Julafton! Då var det kanske inte så skönt att få massage men väldigt behövligt. Så hoppas hon har en tid ganska snart!

Tummen upp!

2 Läs mer >>
Dagens middag blev ett ihopplock av det som fanns i kylen å skafferiet:
¤ Fullkornspasta
¤ Rökt skinka
¤ Purjolök
¤ Pistagenötter
¤ Keso
¤ Paprika
¤ Tomat
Blandade pasta, skinka och purjolök. Hade sedan på keso och nötterna. Skar tomat och paprika som tillbehör. Det blev faktiskt riktigt gött :)
Ett enkelt och gott middagstips!
Nu ska vi vila lite efter maten sen ska jag testa ett "hemma-gympa-pass" få se hur det är :)
Förresten, idag greppade Leon tag i min telefon och skulle testa om det gick att äta den, haha. Han såg så söt, kul när det börjar hända lite faktiskt. Få se om jag tycker att det är lika kul när han kryper runt och drar i allt som finns också :)
Här är han mina fina kille :)

Dagens middag

1 Läs mer >>
Har på senaste tiden läst en del bloggar om kläder till barn. Man ska inte stoppa in sina barn i tjej eller killfacket när det gäller kläder. Man ska inte ha enbart blåa kläder och byxor till en kille eller bara rosa kläder och klänningar till tjejer. Ganska intressant. De bloggar som publicerar dessa sorts inlägg verkar få en oerhörd respons både positiv och negativ. Men helt klart att det är många som reagerar. Det finns alltså inga tjejkläder och heller inga killkläder. Det är bara kläder! För man ska inte stoppa in dem i "facket"! När det kommer till bebisar så har de inte någon uppfattning om vem som är kille vem som är tjej, eller!?
Väldigt intressant faktiskt. Skulle jag ha fått en tjej så skulle hon definitivt ha mycket klänningar, kjolar och annat som anses tjejigt, (iaf av vissa) för jag tycker att det är fint, jag har själv mycket sådana kläder på mig. Och när det kommer till färger så är det bara färger inte tjej eller killfärger. Det är lika där skulle jag ha fått en tjej skulle hon ha mycket rosa, lila och annat som anses tjejigt, (iaf av vissa). Jag tycker mig se att attityden bland folk riktar sig främst till pojkar som har rosa kläder eller klänningar inte lika mycket till tjejer som har blå byxor och skjorta. Om jag ser till mig själv som vuxen och min sambo så anser jag att han INTE ska ha rosa klänning när vi ska på fest dock får han ha det om han skulle vilja. Men han vill nog inte heller det, eller jag är säker på att han inte skulle vilja ha en rosa klänning. Jag anser dock att jag själv kan ha både byxor och skjorta utan problem. Varför? Jo för att vi är alla upplärda på det viset. Men åter till ämnet barn. T.ex. det finns väldigt mycket Hello Kitty kläder som är riktat till just tjejer och jag anser att det är tjejigt med en katt som har en rosett i "håret", jag skulle alltså inte köpa något sådant plagg till min son, jag skulle inte heller klä honom i klänning oavsett färg. Men jag tycker att alla ska få göra som de vill. Ska man inte stoppa in sina barn i "facket" utan att de senare i livet ska få välja själva så kanske man bara skulle klä dem i t.ex. vitt då det inte ens är en färg, eller?! Jag vet inte!? Nu finns det ju väldigt mycket könsneutrala kläder och färger att välja på, klänningar med bilar på, tröjor med rosa bilar osv osv. Nu svamlar jag ganska mycket men jag tycker iaf att de som väljer att sätta på sin son klänningar och de som väljer att sätta på sin dotter killkläder får göra det. För länge sen så hade ju killar långt hår, volanger, blusar och annat, jag undrar när det ändrades egentligen?
Vad tycker ni? Finns det tjej och killkläder eller är det bara kläder?!
Nu är det nog svamlat för idag
Godnatt mina vänner :)

Tjej & Killkläder?!

1 Läs mer >>
Håller Mammas hand
Gamla skor som vi fått av Leons Faster, tycker dom är jättefina, skulle nog kanske investera i ett par nya snören men annars skitcoola :)
Har man inget babygym så får man vara påhittig :)
KärleksmumsMuffins & Choklad-Lime Muffins & Choklad-Vanilj
Tacopaj MUMSSSSSSSSSSS

Bildbomb

0 Läs mer >>
Jag är jättekass på att uppdatera på helgerna men vi har haft fullt upp hela tiden.
I fredags så åkte vi till gymmet, hade sån grym träningsvärk sedan gympan i onsdags så jag fick lov att liksom mjuka upp kroppen lite :) Efter gymmet gick till systemet där jag handlade hela 6st cider!? Drack 3 i fredags, det fick räcka. Måste liksom värma upp inför nästa helg då vi ska på Ladies Night :) Sen åkte vi till svärmor och fick lite mat i magen. När vi kom hem så städade vi lite och sen kom AnnSofie, Patrik Å Sakkis. De ville komma och få sig lite muffins så TRE påsar fick jag ta upp ur frysen, lite senare kom Axel & Madde. Himla trevligt. Sen åkte första gänget och då spelade vi andra lite kort. Det var jätteroligt! En jättebra fredag med andra ord.
I lördags så åkte vi upp till jaktstugan då grabbarna skulle hugga lite ved inför älgjakten som är om bara 2 veckor. Harald, Mino & Loke var också med och Troya & Laban såklart. Det var jättemysigt, fint väder också. Sen åkte vi hem bytte om lite snabbt och traskade vidare till fotbollsplanen då Järna hade sista matchen för iår. En riktig ödesmatch, fick lov att vinna för att hålla sig kvar i 3an. Tyvärr så får vi inte se något div.3 spela på planen nästa år. Riktigt tråkigt, men men. Damerna är kvar i 3an så det är ju bra iaf. Dock var det ingen bra dag för varken damer eller herrar igår då det blev förlust för båda lagen men men så är det. När vi kom hem så kom Ronja & Dinero hit så Troya och han sprang runt på gården som tokiga. Sen började Filip städa ur all skit som ska till återvinningen, skönt att få bort det. TÄnk att det ska vara så svårt att ta med sig det när man åker någonstans, nej vi väntar tills det knappt får plats i bilen, hahah. Men nu är det borta iaf. Jag gjorde en Tacopaj, god sallad och en SUPERgod fetaostsås till kvällen. MUMMA! Sen kom Axel & Madde hit igen och vi såg på en film.
Så det har minst sagt varit fullt upp hela helgen. Nu ligger Leon i sin nalleoverall och sover, Filip är uppe vid skjutbanan och jag lägger in bilder från min kamera. Ja ni hörde rätt, Sladden är återfunnen!! Jippie! Det roliga är att jag har letat ÖVERALLT i princip så säger Filip imorse att nej nu ska jag hitta sladden åt dig. 2minuter senare kommer han med den, han påstår att den låg under Leons säng, men jag vet inte det har ju faktiskt dammsugit därunder :) Men strunt samma den är tillbaka och nu ska jag nog kedja fast den.
Idag så ska jag ta reda på sommarens blommor och göra plats för lite ljung och annat, sen ska jag ut i Ladan kolla lite vad som finns i våra gömmor. Har nämligen sett en gammal dörr som ser ut att ha stor potential till att bli en superfin sänggavel. Vi får se vad jag hittar!

Proppfull

2 Läs mer >>
Ja inatt har vi alla 3 sovit som smågrisar.. Riktigt skönt.. Leon vaknade halv 8! Jag drömde om när vi var på sjukhuset, det var lite av en mardröm faktiskt, usch. Har inte drömt nå mardrömmar på länge men  den här var lite obehaglig men men tur att det bara är en dröm :)
Igår var jag på Gympa, det var jätte kul och drygt. Men det är ju så bra med såna pass för man kan ju göra det så jobbigt som man vill typ. Dock känns det väldigt mycket i hela kroppen idag, men det är bra ont. Så jag ska försöka gå på det passet hädanefter nu, bra musik och bra rörelser :)
Mitt mål med träningen är inte bara att jag ska gå ner i vikt utan det är också för att man ska må så bra som möjligt. Kanske man kan undvika vissa sjukdomar och annat senare i livet. Och skulle jag bli gravid igen så vill jag vara i så bra form det bara går för att orka och kanske kanske  undvika att bli sjuk igen. Dock så blev jag ju inte sjuk pga att jag var i dålig form men jag vill tro att det kanske hjälper om jag är i bra form. Då kanske man inte blir lika sjuk om jag skulle bli det igen. Jaja det är en senare fråga! Jag mår iaf mycket bättre när jag får röra mig igen så det är skönt!!!
Idag har vi inget särskilt planerat, städa lite och tvätta, jag tänkte baka lite också för vi har typ ingenting i frysen. Det är alltid skönt att ha något i frysen ifall man får fikabesök :)
Jag har väntat i flera veckor nu på att få inbjudan till föräldragruppen. Sista bebisen kom för ngn vecka sen så det borde ju komma snart. Så roligt att få se alla bebisar. Vi var ju bara på föräldragruppen en gång innan Leon föddes men ser framemot att se bebisarna och föräldrarna också för den delen. Vi är med i Juli/Augusti gruppen, Leon är ju född i Juni men vi blir kvar i den gruppen ändå för det var ju den vi tillhörde. Nej så jag hoppas att det blir av snart!
Såhär nånting såg jag ut sist vi var på föräldragruppen :) Tänk att det var lilla Leon som låg därinne!
Tyvärr har jag ingen uppdaterad bild på mig då sladden till kameran fortfarande är borta! Håll tillgodo!

Utsövd...

2 Läs mer >>
Hittade dessa jättefina tavlor på en blogg igår
Visst är de fina?! Doppresent kanske? Det är en jätteduktig Värmlandstös som gör dessa.
Ni hittar dem här http://amdesign.blogg.se/. Hon gör även lite smycken också. Gå in och ta en titt!

Vill ha!!

1 Läs mer >>
Åh va drygt det är med kläder just för tillfället.. usch.... Antingen så är det för stort eller för litet och sen är det typ inge kul att köpa nytt heller då jag inte kan ha samma storlek som innan. Jag försöker att inte vara så besatt av att gå ner i vikt. För det tog ju trots allt X antal månader att gå upp alla. Sen fick jag ju (snällt nog) en extra push den sista veckan typ, TACK för det :) Nej då men ibland blir jag lite irriterad när man ändå kämpar på som bara den. Är på gymmet, tränar jutsu, försöker gå promenader varje dag ändå vill dom där kilona inte riktigt försvinna i den takt jag vill.. Dock känner jag ändå att omfånget minskar då jag kan ha kläder jag inte haft på bra länge. Fast i slutändan kommer jag att vara riktigt stolt för varje kilo som försvinner, vem har sagt att det ska vara lätt?! Det är faktiskt mycket stress utifrån många andra nyblivna mammor eller gravida som säger att det är bäst att passa på att äta nu innan bebis kommer för sen blir det andra bullar. Jag tror dock inte att det är bra att gå på någon form av diet eller liknande när man är nybliven mamma och dessutom ammar. Men men, tur man får göra som man vill. Det jag försöker göra är att äta mer grönsaker och mindre portioner och inget godis på vardagarna. Men jag överdriver inte åt något håll, än iaf. Kanske att jag stramar upp dieten senare om jag märker att jag fortfarande måste svettas livet ur mig för att gå ner några få gram... Vi får se.
Apropå rubriken kläder igen då, satt och funderade på vad man skulle ha på sig på dopet. Vi lär åka iväg och handla lite fina kläder. Vill ju inte ha varken något som är för stort eller för litet. Vet inte riktigt när vi ska åka men snart iaf det är en månad kvar ungefär så det är ett tag kvar men vi har mycket på också dessa veckor, Ladies Night, Älgjakt, renovering och annat...
Idag har vi gjort en rolig sak iaf, mer om det blir det när det är "klart"...
Nu ska jag glo lite på TV innan sängen...
Finaste Leon - svårt att få han bild när han rör sig hela tiden :)

Kläder?!

0 Läs mer >>
Ja igår blev det tillslut en långpromenad med hundarna och bebis i regnvädret. Det är faktiskt skönt att promenera i regnet, har man kläder och skor så man inte blir blöt är det ju bara att traska på :) Hundarna gillade det iaf.
Åkte upp och handlade lite efteråt men på affären blev Leon akut hungrig. Så jag glömde typ hälften av vad jag skulle ha. Men men så kan det vara med en bebis.
Filip kom hem och han och Leon tog en tupplur medans jag lagade mat, det blev en riswok, riktigt gött faktiskt :)
Efter maten väntade vi in Lina som skulle med oss till gymmet. Tog en kaffe och lite glass i väntan på henne. Vi åkte till Farmor & Farfar med Leon och drog vidare till gymmet. Det var riktigt drygt och jobbigt. Svettades som bara den, var tillochmed svettig i hårtopparna :) Det kändes att jag inte tränat på nästan två veckor. Men det var skönt att få sig en genomkörare. Blev nästan 40 minuter på crossen! När vi kom hem gjorde vi ägg å räkmackor och kröp ner i soffan och kollade Inception. Den var jätte bra!! Ingen film som man ska slumra till iaf, för då skulle det nog vara svårt att hänga med. Men det är så roligt när man ser en film som är riktigt bra, då blir man på bra humör :) Så vi kom inte i säng förrän hon var nästan 1 men men.
Leon har iaf fått riktigt bra sömn. Han somnar för natten runt 10 och sover till 7-7.30 ungefär. Det är så skönt! Sen kommer det säkert bli många jobbiga nätter framöver men det är ju skönt att han har fått in rutiner. Hoppas de håller i sig. Men han har faktiskt sovit hela nätter ganska länge nu, skönt! Så han sover inte värst mycket på dagarna men man hinner med en del annat ändå. Igår var han så glad hela dagen, han satt i babysittern och pratade och skrattade som bara den. Tillochmed så att Pappa hörde honom i telefon. Det är så roligt nu när han är så med hela tiden.
Då kamerasladden fortfarande lyser med sin frånvaro så får ni hålla tillgodo med lite gamla bilder.
Här på två av de bästa hundarna som finns!!

Inception

1 Läs mer >>
Den här helgen har gått så fort. Lördagen blev en riktigt lugn dag, dels för att pappan var lite bakis :) Det var helt underbart vädert. Jag följde med Filip till skjutbanan där han övade lite inför älgjakten. Det såg bra ut, kan känna mig trygg med att han vet vad han skjuter på iaf! Sen åkte vi upp till Morberget, till AnnSofie å Patriks stuga. Där var det full verksamhet minsann. De höll på att göra iordning en ny vattenkälla. Åh det var så länge sen jag var där uppe. Har inte varit i jaktstugan på JÄTTE länge. Men vi ska nog åka dit nästa helg. Iaf så var det så skönt att vara där uppe och ta det lugnt, Johns alla barn var där och Harald var så mysig. Han ville busa med mig hela tiden, Maliiin, busa mer?! Sötis. På kvällen åkte vi hem och gjorde lite goda smörgåsar och hade lite mys framför en bra film. En väldigt bra dag!
Igår så var vi och kollade på Jenny när hon spelade fotboll. Det var verkligen jättekallt. Man är liksom inte van kylan än. Men kul att vara med och heja på iaf. När matcherna var slut åkte vi till svärmor och fick lite våfflor och kaffe, gott. Jag & Leon stannade kvar ett tag och Lina kom dit. Hon skulle på Jutsu och fråga om hon fick sova här inatt och det klart hon fick. Så Troya och Pejla leker för fullt nu. Ska väl gå en promenad med dom snart men tänkte vänta lite få se om vädret blir en aning bättre. Annars är det bara att dra på sig gummistövlarna och regnjacka så är man bra utrustad. Idag ska vi försöka att äntligen komma iväg till gymmet igen. Så skönt. Nu skiter jag i den här förkylningen, jag är ju bara snorig. Gött att få svettas lite!
Fick frågan häromdagen vad jag önskar mig när jag fyller år. Om drygt en månad fyller jag 25! Jag brukar alltid tycka att det är svårt att veta vad man önskar sig. Jag brukar liksom aldrig lämna någon önskelista. Jag är glad bara att bli lite uppvaktad, fast det är väldigt roligt att få paket även fast jag är stor :) Men iår har jag faktiskt några saker på önskelistan få se vad det blir utav det. Tänk 25, då är man närmare 30 än 20. Tiden går fort. Jag var 18 när jag och Filip blev tillsammans, det är ganska stor skillnad på mig nu mot då! Men 18åriga jag har ju gjort mig till den jag är!
Nej nu ska jag ta tag i dagen och göra något vettigt, kanske...
Måste bara säga en sak, Jag har världens bästa sambo!
En bild på oss från förra hösten, jag gillar verkligen den.

Måndag igen

1 Läs mer >>
Jag behöver en ny jacka, typ nu! Har ingen bra höst/vinterjacka. Har en tjock täckjacka som är superbra när det är typ 20 minus, dock är det ju inte så kallt nu, sen har jag en regn/vindjacka som passar bra när det är skitväder dock är den inte särskilt fin! Iaf så behöver jag en ny jacka. Satt och kollade på nätet igår och det finns ju en hel del. Här kommer tre stycken favoriter i olika prisklasser.
Favoriten
SUPERsnygg jacka från Odd Molly - 2149 kr
Denna kommer tätt efter
Riktigt snygg jacka från Rütme - 949 kr
Sist men inte minst
Också snygg från H&M - 499 kr
Ska jag gå enligt pris så blir det ju den från H&M. Dock gillar jag den från Odd Molly mest lite väl dyr men man kan ju önska sig.

Jackor

0 Läs mer >>
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2459405/malintroya?claim=q5nuvxrc3mk">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Bloglovin