Bebisar

Åh igår var jag, Lina & Leon och hälsade på en ny liten bebis. Lilla Ellen, hon var så söt och hade så otroligt gulligt ansikte. Hon var 11 dagar och Leon 11 veckor och de låg bredvid varandra i en säng/vaggliknande sak och de va lika stora. Lilla Ellen var lite rundare än Leon men de var ganska precis lika långa.. Tog en massa bilder när de låg bredvid varandra, så himla gulligt. Först låg de och kollade åt olika håll men sen fick de syn på varandra. Ellen hade näven knuten ifall Leon skulle bli för närgången :) Vi är i samma föräldragrupp som dom så det ska bli roligt att träffas lite mer.
Jag åkte med Lina till Äppelbo igen och vi åt fläskpannkaka, väldigt gott, och sen pratade vi en massa! Tack för det kära svägerska!
Leon hade haft lite magknip både i lördags kväll/natt och större delen av gårdagen. Så han var lite smågrinig hela dagen igår. Så när vi skulle åka hem kom världens lass. Åh det var så skönt för honom. Bytte lite snabbt blöja och åkte hemåt. När vi kom hem så kom två till lika stora lass. Så det var skönt att han fick ur sig lite grann. Iaf så somnade vi på soffan runt halv 1 - 1 nångång och vaknade vid tretiden. Då gick vi och la oss i sängen och sov till halv sex. Åt lite mat och sov vidare till halv tio ungefär. Duktig kille!
Idag är det tråkigt väder, men det gör inte så mycket. Ska plocka lite här hemma så då är det skönt att det inte är fint väder. Nackdelen är att det är så  kallt här inne. Filip ställde upp pumpen igår innan han åkte men det var inte tillräckligt känns det som. Vi beställde ju en kamin förra veckan, så ringde de i torsdags och sa att just den vi har beställt var slutsåld och skulle komma in i mitten eller slutet av oktober. Så då avbeställde vi den för i oktober vill vi redan ha den installerad och klar. Så har ngn tips på bra, billiga kaminer tar vi gärna emot dom.
Nu när det är lite kyligare både inne och ute så måste jag iväg och inhandla lite varmare kläder åt lillen. Sen har han inga pyjamasar och tröjor som passar längre. Så jag ska nog ta en tur till Borlänge någon dag för att köpa lite sånt till honom. Såna här dagar då längtar jag till mina nya byxor ska komma, men de kommer nog denna vecka iaf.
Nu ska jag klä på mig!
Denna dag var en aning varmare än vad det är idag :)

Kommentarer:

1 Therese:

skriven

Sv: tackar! Älskar att hålla på och pyssla i lägenheten och göra den fin :)

2 paulina hilding:

skriven

gud så kul det där såg ut

3 Frida:

skriven

Provade men en ny pip men det funkade inte heller:/ Men han äter lite puré 2 ggr om dagen nu iaf det gillar han :) Han är bättre nu, var sjuk i en dag ungefär bara så det var skönt! Skönt att allt såg bra ut hos BVC, alltid lika härligt när man får höra det:) Åh tackar gillar dom mkt!

Dopet blir den 3 september så mindre än 2 veckor kvar nu:)

Kommentera här: