Inception

Ja igår blev det tillslut en långpromenad med hundarna och bebis i regnvädret. Det är faktiskt skönt att promenera i regnet, har man kläder och skor så man inte blir blöt är det ju bara att traska på :) Hundarna gillade det iaf.
Åkte upp och handlade lite efteråt men på affären blev Leon akut hungrig. Så jag glömde typ hälften av vad jag skulle ha. Men men så kan det vara med en bebis.
Filip kom hem och han och Leon tog en tupplur medans jag lagade mat, det blev en riswok, riktigt gött faktiskt :)
Efter maten väntade vi in Lina som skulle med oss till gymmet. Tog en kaffe och lite glass i väntan på henne. Vi åkte till Farmor & Farfar med Leon och drog vidare till gymmet. Det var riktigt drygt och jobbigt. Svettades som bara den, var tillochmed svettig i hårtopparna :) Det kändes att jag inte tränat på nästan två veckor. Men det var skönt att få sig en genomkörare. Blev nästan 40 minuter på crossen! När vi kom hem gjorde vi ägg å räkmackor och kröp ner i soffan och kollade Inception. Den var jätte bra!! Ingen film som man ska slumra till iaf, för då skulle det nog vara svårt att hänga med. Men det är så roligt när man ser en film som är riktigt bra, då blir man på bra humör :) Så vi kom inte i säng förrän hon var nästan 1 men men.
Leon har iaf fått riktigt bra sömn. Han somnar för natten runt 10 och sover till 7-7.30 ungefär. Det är så skönt! Sen kommer det säkert bli många jobbiga nätter framöver men det är ju skönt att han har fått in rutiner. Hoppas de håller i sig. Men han har faktiskt sovit hela nätter ganska länge nu, skönt! Så han sover inte värst mycket på dagarna men man hinner med en del annat ändå. Igår var han så glad hela dagen, han satt i babysittern och pratade och skrattade som bara den. Tillochmed så att Pappa hörde honom i telefon. Det är så roligt nu när han är så med hela tiden.
Då kamerasladden fortfarande lyser med sin frånvaro så får ni hålla tillgodo med lite gamla bilder.
Här på två av de bästa hundarna som finns!!

Kommentera här: