Bra dag

Idag har det varit en bra dag. Det blev inge kyrkis för det var höstlov så jag, Leon, Troya & Pejla tog en långpromenad istället. Riktigt skönt men svettigt. Det är inte det lättaste att gå med vagn och två hundar men det går iaf :) Leon har invigt sin sittdel på vagnen idag och det gillade han skarpt. Det går ju att fälla ner den i fullt liggläge så det finns ju egentligen ingen anledning till att ha liggdelen nu. Sen blir ju vagnen mycket smidigare också! När vi var på kupolen så vill han INTE ligga i vagnen utan vi fick palla upp honom med jackor, filtar och liknande! Men det känns skumt att inte ha den också. Tänk att vår lille prins är så stor redan. Lite skrämmande faktiskt. Men det är roligt att få följa honom i hans utveckling, det går verkligen fort.
Sen har vi tagit det lugnt och jag har städat och grejet lite här hemma. Är inte klar än men köket blev bättre nu när jag flyttat micron och grejer. Nu är det gästrummet och tvättstuga kvar att rensa i IGEN. Men det tar jag sen eller imorn. Det är iaf nystädat även om det är mycket grejer :)
Nu väntar jag på min stora prins, vi ska slänga i oss lite mat sen blir det gymmet en sväng. Vi får passa på nu eftersom svärisarna åker till Gran Canaria på onsdag och är borta i två veckor. Sen är ju både Filips lillasyster och storebror i USA så våra barnvakter är minimerade de nästkommande 2 veckorna.
Ska bli skönt att komma iväg iaf!!
Hörs sen!
LOVE

Kommentarer:

1 Maria - med bebis i magen ☆:

skriven

vilken härlig bild!



ja de har nog varit med om det mesta allt! och det är skönt att veta :)

2 Emelie:

skriven

Tack =) Det är så kul att pyssla! En symaskin? Vad gör man göra med såna förutom att sy? :P Låter minst sagt spännande! :)



Matilda har också börjat med sittdelen i vagnen, hon vägrar att ligga ner nu :) Det går bra att ligga ner när hon är lite trött, men annars så blir det livat här hemma :P

3 therese:

skriven

Sv: ja det är ju så mysigt med valpar :) har du haft någon förr?



Ja oja! kan även säga att det känns idag, sån träningsvärk i magen :D

4 Bröllopsfotograf Olivia:

skriven

SV: Tack snälla!



Du får gärna följa mej på facebook, kram!

Kommentera här: