0 Läs mer >>





Såna här "bilder" sitter det lite överallt hemma hos mamma! Så gulligt!

Efterlängtad

0 Läs mer >>

Bloggen och jag har haft ett mindre juluppehåll. Första gången jag satt vid en dator var igår, ja förutom när jag testade farfars häftiga surfplatta. Farfar är politiker så de har fått en sådan! Han kan inte med den än, men lär sig nog snart, haha :)
Ja det har ju varit jul. Vi har haft en jättebra jul tillsammans med nära och kära. En liten sammanfattning av vår julhelg kommer här!
Det började i fredags, då Filips familj kom hem till oss på lite skinksmörgås, köttbullar, prinskorv och julgodis i alla former. Jättemysigt och trevligt var det.
På självaste Julafton åkte vi till Värmland. Först åkte vi till mamma och syskonen. De var förstås väldigt uppspelta, dels över sina julklappar och dels för att vi, eller ja Leon skulle komma. Så det var minst sagt full fart där. Vi passade också på att snabbkolla lillebrors nya lya. Det var jättemysigt och nästa gång vi åker ner ska jag ta med lite smått och gott till han. Vi åt julmat och sen öppnade vi julklappar samtidigt som vi såg på Kalle Anka. Barnen blev väldigt nöjda över sina paket. Det blev vi också, Leon fick kläder, leksaker, ett matchställ från Liverpool, tallrik, ett jättefint set med stickad tröja, mössa, vantar och knästrumpor som min mormor gjort och lite annat. Efter julklappsutdelning, kalle anka och fika åkte vi vidare mot Pappa. Där fick vi skinksmörgås och Tomtegröt. Sen var det dags för julklappar igen. Leon fick mer kläder, leksaker, en jättefin tröja med Färjestademblem på, en stoor Tiger och Ior!
Jag fick också en massa fint och bra, en ring, pengar, inredningsprylar, stavmixer och lite annat!
Juldagen tog jag, Filip och Troya en promenad. Kändes jättekonstigt att gå promenad utan Leon men han var mer Morfar & L8! Sen åkte vi ut till Farmor och Farfar och pratade lite med dom och fick lite mer julklappar där. Leon fick MASSA kläder utav dom och jag fick som jag nämnt en stavmixer och Filip en skruvdragare!
Efter det åkte vi till pappa igen och jag hjälpte L8 med lite mat. Sen kom hela gänget, Farmor, Farfar, Louise, David, Simon, Rebecka, André, Lill-Filip, Sven och Lennart! Vi åt massa god mat, spelade spel och hade jätteskoj!
Annandagen åkte vi till Mormor och Jens och hälsade på en sväng. Dom tyckte det var jätteroligt att se Leon igen och vi fick goda smörgåsar. Efter det åkte vi tillbaka till Pappa och tog en tur inne på köpcentret. Fick med mig lite fint iaf. En kofta, leggins, tunika, lite hårspännen och sådär. Senare på kvällen tog vi det lugnt, spelade kort och myste.
Tisdagen tog vi en tur in till Norge och köpte blöjor. FYRA PAKET för 100kr!!! Det är BILLIGT! Det var inte samma sort som vi brukar ha så jag hoppas de kommer funka för då ska vi definitivt INTE köpa några blöjor här hemma något mer. Här kostar ett paket mellan 100-119! Efter det åkte vi till Rusta och köpte tvättmedel och lite såna tråkiga saker, det enda roliga därifrån var ett par tofflor som jag fick med mig :)
Vi åkte hem till Pappa, åt lite mat, packade, sa hejdå och åkte till Farmor & Farfar för att säga hejdå! Drack lite kaffe och pratade med dom innan vi styrde mot Torsby. Där mötte vi upp Mamma & Martin och åt en pizza. Det var riktigt gött med något helt annat än julmat faktiskt. Sen åkte vi hem till Mamma och satt och pratade och såg på TV.
Idag åkte vi hem och det var riktigt skönt att komma hem! Vi har verkligen haft en superbra jul i Värmland! Det är lite synd att det är några mil mellan oss då de inte får se Leon så ofta som vi alla vill. Men det är bara att försöka åka ner lite oftare. Det är ju inte så jättelångt. Här hemma har vi packat upp, tvättat och grejat. Nästan all packning är tvättad och omhändertagen. Så det känns gött. Har lite städning och plockning att göra imorn men det gör då ingenting. Kan faktiskt vara skönt att hålla på lite när man varit "ledig" några dagar. Filip jobbar imorn och förmodligen på fredag. Han är ju egentligen ledig fredagar men tror han skulle jobba in lite grann, kan ju vara bra att ha lite extra timmar eller pengar.
Nu ikväll kom Lina och Henke hit på besök. Lina hade saknat sin fina brorson så dom fick lov att komma hit.
Leon har för den delen uppfört sig väldigt bra borta i Värmland. Lite knölig med sovandet på dagen men det tar väl på honom också att åka runt överallt. Leons Morfar har tagit varje chans han har att visa upp honom. Sen har han även sovit inne på Morfar & L8s rum på nätterna. Så vi har haft ledigt två nätter, riktigt skönt även om det har blivit sena kvällar/nätter varje dag!
  

En liten bildbomb på vår goding :)

Uppehåll

0 Läs mer >>

för dålig uppdatering men vi har fullt upp! Idag är vi barnvakt dessutom. Fast de är så snälla så det gör inte ngn större skada ;) Just nu är den ena hos en kompis och den andra sitter vid tv-spelet och Leon sover. Så det är väldigt lugnt för tillfället! Så då tar jag en liten paus i allt fejande. Har suttit och gjort adresser till julklapparna, flera timmar sammanlagt. Men jag tycker att det är riktigt kul! I




 



 

Så nu ser ni lite av det jag pysslat med :)
Igår gjorde jag en till omgång med rocky roads, sen blev det knäckklubbor, marshmallowsklubbor och lite annat smått å gott!
Ikväll kommer Filips familj hit och vi ska bjuda på lite godis, skinksmörgås, köttbullar & rödbetssallad så jag lär fortsätta pyssla så det är fint tills dom kommer :)

Ledsen

1 Läs mer >>

Ja nu är JAG helt färdig. En smågnällig Leon som har velat haft mammas uppmärskamhet hela dagen! i har lekt, vi har sjungit, suttit, ätit, gått i gåstolen och massa annat. Utöver dets å har jag försökt att slå in julklappar, ilket inte ble så jättemånga, rullat köttbullar, gjort rödbetssallad, satt på en tvätt och grejat lite. Jag sjykke ha gjort klar granen och lite andra småsaker men jag hann inte ochh nu är jag helt färdig. Jag ska gå upp och lägga mig nu. Till middag för min del blev det köttbullemackor med rödbetssallad och det var riktigt mumsigt! Nu är det snart Jul och det ska bli så skönt. Jag ska äta och dricka precis det jag vill men jag ska också försöka träna en del under tiden inte för att jag måste utan för att jag vill :)
Hade tänkt slänga in lite träning här hemma ikväll också men som  jag nämnt så är jag helt slut!
Godnatt mina vänner!

Ska snosa lite på min lilla kille innan jag somnar

FÄRDIG!

2 Läs mer >>

Nu är vi färdiga med alla julklappar! SÅ HIMLA GÖTT! Nu ska jag snart slå in dom, det är nog det roligaste. Hittade inget sånt papper jag ville ha men fick tag i ett som var jätte fint och det andra får duga helt enkelt :)
Jag och Leon har suttit på golvet och lekt en bra stund och nu har han äntligen somnat. Han sov en liten vända på förmiddagen men bara 15-20min och när han sover så lite blir han så grinig. Så jag hoppas jhan sover en timme iaf!
Har två löptikar här hemma nu, Troya & Pejla. De ligger på en filt i deras soffa tillsammans. SÅ nog märks det att de inte är som vanligt. De lekte i typ 5minuter sen la de sig. Usch.. Drygt för dom. Men Pejla åker hem ikväll. Det är faktiskt mysigt att ha henne här också. Hon & Troya funkar så bra ihop.
Idag har Filip åkt iväg på jobb, sista passen nu innan lite Julledigt.
Nu har jag även inhandlat lite annat glitter till granen så jag ska prova mig fram lite grann.
Nu lär jag sluta om jag ska hinna ngt innan lillen vaknar.



GODINGEN

Färdig

0 Läs mer >>

Nu har jag gjort närmare 50 havrebröd, gott å enkelt, perfekt till skinksmörgåden :)
Här kommer receptet
8dl Havregryn
½ Liter Mjölk
1½ dl socker
1½ dl smält margarin
2 msk Hjorthornssalt
Ca 8dl Mjöl, spara en del till utbaket
Blanda ihop alla ingredienser, va försiktig med mjölet. Ha i lite i taget så det inte blir för mycket.
  
När degen är klar, kavla den ganska så tunn. Bröden jäser en del i ugnen. Hitta ett lämpligt runt mått att ta ut kakorna med.

Jag tyckte detta mått blev bra

Nagga gärna bröden eller använd en såndär våffelkavel
Sen ska de in i ugnen på 225grader i ca 9min

Såhär blev resultatet!
Nu ska vi gå och lägga oss. Vi har julstökat ända till nu. Har en del städning kvar men det tar vi imorn. Nu på kvällen har vi griljerat skinka, smakat den och det var super. Klätt granen och lite annat :)
 
Granen är inte riktigt klar än, ska i lite mer kulor och så. Men jag behöver hjälp, vad tycker ni ska det vara med eller utan glitter. Funderar på att köpa ett annat för jag blir inte nöjd med detta!

Havrebröd

2 Läs mer >>

Idag har vi varit och vägt lillen. Han börjar verkligen bli stor nu, 8kg och 68cm lång. Nu är alla kurvor precis som på en bebis som är född i "rätt" tid :) SÅ skönt! Han har mer än tripplat sin vikt sen han föddes och de brukar det flesta andra barn göra när de är ett år, tala sköterskan om! 
Just nu ligger han och sover och jag har städat lite och ska snart börja baka lite havrebröd. Gött! Sp ikvöll kanske det blir nybakt bröd med nygriljerad skinka på. Det vore inte helt fel vi får se hur långt vi hinner bara. Tänkte göra rödbetssalladen idag också!
Nu är det inte många dagar kvar till julafton och värmland, det ska bli så skönt att komma dit en sväng. Jag har nog fått tag i julklapp till lillasyster också nu, ska bara ringa mamma och kolla upp lite saker innan det inhandlas :)
Så imorn eller på torsdag blir det paketinslagning, ska försöka hitta något snyggt papper. Jag köpte ett brunt papper för några år sen som jag har haft varje år och slagit in paket med, men nu har jag iinte hittat något än. Så vi får se vad det blir. Men jag älskar att göra fina julklappar nså jag ska göra mitt bästa för att hotta något bra!
Nej nu lär jag börja baka!


Det blir inge godis idag men det är nästan lika gott :)

Vägning

2 Läs mer >>

Alltså jag har som ett osynligt skärp på magen. Där som snittet gjordes allltså. Magen hänger liksom över skärpet. Väldigt irriterande! Det kommer väl alltid att vara så också antar jag, iaf mer eller mindre häng. Men men det är inte så farligt. Det som är värst med magen efter graviditeten äör att den är så himla slapp. Jag har väl varit "överviktig" förut men jag har aldrig varit så slapp... Haha!a! Att vara gravid och föda barn är inte så enkelt som man kanske tror. Det är ju en stor påfrestning på kroppen och det tar ju ett tag innan man är återställd, om man nånsin blir det. De säger ju att man ska räkna med ett år. Det är nog en ganska bra tidsangivelse tror jag. Även om man går ner alla gravidkilon så tar det nog ett tag innan kroppen är återställd. Det har gått drygt ett halvår sen Leon föddes nu och kroppen är ju väldigt olik sig nu mot för ett halvår sen. Dagen efter Leon föddes så såg jag mer gravid ut än när jag var det. Magen kan nämligen svälla lite när man blivit snittad. Min mage var jättesvälld! Kändes jättekonstigt faktiskt. Jag visste att min son var utanför magen men då hade jag ju inte fått träffa honom på riktigt än och även fast han var utanför magen så var magen önnu större! Det tog ett tag innan alla "biverkningar" från snittet släppte. Å OJ vad glad jag var när de gjorde det. Tänker inte berätta riktigt vad men en del förstår nog ;)
Men oavsett hur min kropp ser ut nu och kommer att se ut framöver så är jag stolt löver min tigerrandiga mage med matchande skärp! Jag har trots allt en jättefin son som betyder allt för mig. Sen har jag min underbara sambo som tycker att jag är fin oavsett ränder eller skärp!
Sen vill jag ju såklart få bort de kilon som är kvar men jag tar det lugnt och försöker att inte hetsa upp mig i onödan. Jag har 3kg kvar till inskrivningsvikt och det är det som är första målet. Mina andra mål tar jag sen :)
Somsagt mycket är inte som förut och det blev inte heller riktigt som det var tänkt men det blev nog bra mycket bättre ändå! Under vår tid på sjukhuset så kom vi närmare varandra alla 3. Men min och Filips relation blev ännu djupare och starkare. Filip vek inte en tum och gjorde saker för mig som man inte kan begära av en annan människa. Han är helt underbar!
Tack till min fina son och mina underbara sambo. Ni gör mig till en bättre människa!

Magen 4e Juni

Vår första barnvagnspromenad (runt sjukhuset)

Liten bebis

Snitt

0 Läs mer >>

Ja i fredags var jag hos sjukgymnasten och jag har en inflammation i senan som går från tummen upp i armen och karpaltunnelsyndrom. Så sen dess har jag en skena på högerarmen. Fick en till vänsterarmen också men den behöver jag bara ha på natten. Jag ska ha denna i månad till att börja med så får vi se hur det är då. Jag har faktiskt inte lika mycket ont men är redan less på den. Den är ju liksom ivägen, det är ju en hård skena som går på undersidan av aarmen och en bit in i handen så jag blir liksom lite klumpig. Sen var jag till barnmorskan och kollade blodtrycket som även denna gång var normalt. Så skönt. Ska kolla det igen om 2-3 månader.  Jag fick väldigt mycket uträttat i fredags. Efter mina sjukhusbesök mötte jag upp Jessica på Crosstrainern och brände av 22km på 42min. Det var drygt som tusan, men jag körde lite hårdare än annars. M Men misstänkjer att det inte blir så mycket träning denna vecka då jag börjar bli förkyldm äär snorig, tung i huvdet och har ont i halsen. Hoppas inte det blir nå värre eller nå långvarigt. Apropå träning så ska vi försöka at hålla igång även när vi är i Värmland. Det är ju roligt att få träna på lite nya ställen ibland.
Sen var vi ju på julbord på kvällen. Först bowlade vi, det var jättekul och det var väldigt länge sen jag gjorde det. Jag kom trea, och vi var 12st som bowlade så det gick överförväntan. Min käre sambo vann och fick en bowlingkägla som pris :) Jag såg ju ut som en riktig proffsbowlare när jag hade mitt handledsskydd så det var kanske därför.
Leon skötte sig iaf hur bra som helst under natten, Farmor hade varit uppe en gång och gett han nappen och sen sov han till 9!
Idag har vi inte gjort så väldans mycket jag och min son. Vi tog det lugnt och myste lite imorse. Filip gjorde en god kycklinggryta innan han åkte på jobb. Jag och Leon åkte till Farmor och Farfar på eftermiddagen och umgicks med dom, Kusin Harald, Kusin Jenny och en av hans fastrar Lillan! En trevlig eftermiddag.
Nu håller den lille på att vakna efter hans vanliga kvällslur. Så han ska få lite mat, ny blöja och sen lägga sig på riktigt!

Skenan

2 Läs mer >>

Efter att vi ätit middag idag, vi åt tacos och Leon åt mammas hemmagjorda potatis å morotspuré så kom Lina och Henrik hit. Jag åkte med dom till Julkonserten. Det var hur bra som helst. Det är verkligen en superbra kör och en ännu bättre dirigent/körledare. Det bästa enligt mig var O Helga Natt som körledaren själv sjöng och kören i bakgrunden under refrängen. Shit jag rös i hela kroppen och blev helt tårögd. Min andra favorit var också när Ullis sjöng En stjerne skinner i natt, hon gör den så bra. Jag ska nog se till att min släkt kommer upp nästa år så de får se för det är verkligen värt det! De har TRE konserter, lördag och söndag och kyrkan är hellt proppfull med människor.
Efter konserten så följde Lina och Henrik med hem och vi såg på Jägarna 2. Den var riktigt bra men VÄLDIGT rå, riktigt äcklig vissa gånger. Nu ska vi alldeles snart gå och lägga oss. Sista jobbveckan för Filip nu innan lite julledigt, skönt. Denna vecka har vi en hel del framför oss. Julklappsinslagning, har inte slagit in en enda och sen har jag EN julklapp kvar att köpa. Sen ska det griljeras skinka, göras köttbullar, rödbetssallad, väga Leon och fixa och städa här hemma!
Godnatt allihop!

En bild som jag tog för ett tag sen.

Jag & Lina påväg till Ladies Night!

Julkonsert

0 Läs mer >>

Härliga söndag! Dom här söndagarna är underbara. När man vet att min käre sambo inte börjar jobba förrän på måndag klockan 2. Jätte skönt! Idag är det 4e Advent också. Tiden går fort minst sagt. Det är mindre eön en vecka till jul och mindre än en vecka tills vi ska till VÄRMLAND! Jag längtar  jätte mycket, det vasr länge sen som jag såg så mycket framemot att få komma dit, men det är ju jul trots allt och det är det ju så¨mysigt att vara med sin nära å kära. Det är ju synd att vi inte ha båda våra familjer nära så man kinde vara med alla samtidigt. Men vi har bjudit hit Filips familj på fredag, vi ska bjuda på lite hembakat bröd, skinka, köttbullar, vår goda rödbetssallad och lite annat smått å gott. Så vi hoppas att så många av hans syskon som möjligt kan komma.
I fredags var vi iväg på julbord och bowling. Det var jätte roligt och god mat. Det blev en lugn kväll och när vi kom hem så stannade en del av gänget hemma hos oss och vi drack kaffe och åt julgodis. Mysigt. Leon sov ju hos Farmor & Farfar och jag kände mig urkass när vi lämnade honom där. Men det blev bättre när vi ringde och pratade med dom. Vi åkte dit till 9 igårmorse och då hade han precis vaknat. Farmor hade variit upp en gång till han och gett han nappen. Så det hade gått jättebra! SKÖNT! Efter det sååkte jag och kollade på Filips systerdotter Jenny som skulle gradera till grönt bälte i Jutsu. Åkte hem och fick lunch av min sambo. Han hade gjort tunnbrödrulle, det var supergott! Sen åkte vi och såg på innebandymatch,dom fick stryk men det var  väl väntat. Vi åkte hem och åt mat sen tog vi det lugnt resten av kvällen. Axel och Rud kom hit och vi såg på film. Trevlig lördagskväll!
Idag fick jag frukost på sängen och sovmorgon, gött!!! Nu ser vi på skidåkning. Senare ikväll ska jag på julkonsert i kyrkan här, det brukar vara så bra. Så bra så jag nog får ta med mig lite näsdukar. Klockan 7 ikväll börjar den. Annars har vi inga planer för idag!

4e Advent

5 Läs mer >>

Nu har vi äntligen fått helg :) Jag är ju ledig jämnt men det är ändå så skönt när man får hem sambon! Så hela familjen är samlad. Inatt sov Leon så bra så jag trodde inte att det var sant. Vi sov från typ 12 till halv 9. Filip hade varit upp till han en gång men det var allt. När Filip skulle gå och hämta honom så låg han på mage, han är nog precis som sina föräldra, älskar att sova på mage :)
Dagen har faktiskt fortsatt i samma sköna anda. Ingen gnölig bebis. En go och glad bebis som inte haft ont. Vi var till kyrkis en vända idag, det skulle vara Lucia idag men vi hann inte dit till själva Luciatåget, men det var trevligt att träffa lite mammor och barn. När jag kom dit så kom en kille på 2 och en tjej på 2 år och var jätte intresserade av Leon, så himla söta. Beeebis, sa dom hela tiden. På ett sätt så ser jag jätte mycket framemot att han ska bli större men ändå så vill jag inte att tiden ska gå för fort. Alla åldrar har väl sin charm och problem ;)
När vi kom hem så tog vi det lugnt framför Tvn ett tag. Sen gjorde jag lite mer julgodis, det blev snickerkaka. SÅÅÅ gott alltså. Jag får nog låta Filip gömma dom annars är nog mina förlorade kilon snart tillbaka ;)
Vi var och handlade på kvällen och sen åkte vi förbi Jutsuträningen och Leon charmade alla där. Jag blev faktiskt lite sugen på att köra igång igen. Kanske kan göra det efter jul, iaf de veckor som Filip inte jobbar på träningsdagarna.
Så detta har varit en bra dag med en massa trevligheter, kyrkis, barn, tvätt, städ, bak och lite chillande :)
Nu ska jag ta min stora kille och gå och lägga "oss"!
Imorn har vi mycket på schemat, jag ska till Rehab, Barnmorskan, Handla lite inför julbordet, förhoppningsvis gymmet eller lite löpning och sen fixa och greja inför kvällen.
Idag fick jag lite ångest över att Leon ska sova borta imorn. Men det kommer gå så bra, det är väl värst för oss antar jag. Och som sagt blir det för illa så får vi gå och hämta honm. Han är ju inte mer än 5 minuter hemifrån.
Godnatt mina vänner!

Heeelg

1 Läs mer >>

Sista natten som vi var ensamma för denna vecka gick ganska bra. Tog ett tag innan både jag & Leon somnade, typ halv 2, 2. Men sen ända till halv 8, för en matpaus och så somnade vi om till halv 10. Han var ganska så knölig igår kväll så han fick en alvedon och då lugnade han sig.  Skönt!
Idag kommer Filip hem iaf och det är också skönt, bara ett kvällspass kvar denna vecka! sen är det helg! Idag ska jag försöka att städa lite och göra lite julgodis. Jag har nästan en hel burk med jordnötssmör hemma som jag använde i ngn gryta för ett tag sen. Men den burken komme rju inte bli använd om jag inte gör något gott med den. Har ni nå bra tips för godis med jordnötssmör i? Jag funderar på hemmagjord snickers... mmm..
Nu måste jag sluta, lilleman ropar efter ett blöjbyte och jag tycker det luktar misstänkt ;)

Såhär fint väder är det INTE idag...

Ganska bra natt

2 Läs mer >>

Jag skulle vilja testa Zumba men det har inte kommit hit än, ja jag vet vi bor på landet. Men iaf! Det verkar roligt och folk säger att det är riktigt jobbigt. Jag hittade ett Zumba spel till Ps3. Är det någon som testat det till ett Tvspel? Jag behöver ju en sån movekontroll isånnafall. Men som jag tidigare nämnt så kan det vara bra att ha möjlighet till träning hemma. Det är ju himla skönt att komma hemifrån ibland men ibland har man ingen barnvakt, filip jobbar eller det passar inte att åka iväg någonstans. Så detta vore kanske en bra idé.

Detta, löpningen och gympan efter nyår. Då ni mina vänner blir jag nog en hot-mama, haha ;)

Zumba

0 Läs mer >>

Tack så mycket för era peppande ord om min träning/viktresa :) Det gör det hela lite roligare. Det är u alltid roligt om man får höra att man är duktig liksom.
Iaf så blev det en löprunda igår, det var ju meningen att jag skulle ha åkt på gymmet och kört ett pass på crossen och sådär men jag hann inte. Filip kom hem sent så det passade bättre med en löprunda istället och lite styrka efteråt. Jag har sjuk träningsvärk i ryggen och benen idag. Det är så skönt att jag kan springa ute igen. Även om jag somsagt aldrig kommer bli någon maratonlöpare. Det är ju så skönt att bara snöra på sig skorna, ta med hunden, hög musik, öppna dörren och bara springa. Det är underbart att vara ute och sen är det ju så skönt att man liksom inte behöver åka någonstans utan det är bara att som sagt öppna dörren. Det blir ju mycket billigare också, gymmet kostar och resan dit även om det inte är så långt. Sen tog jag nytt rekord i Plankan igår också. Eller nytt och nytt men nytt sen graviditeten. 3x1.30min så det är jag nöjd med. För ett halvår sen kunde jag inte stå upp ett helt blöjbyte så jag är nöjd!
Idag har vi fått en hel del gjort. Vi var och PANTADE! Har inte gjort det sen Leon föddes så det var en hel del kan man säga. Alla besök vi hade i somras bidrog ju till en ökad konsumtion av både öl och Coca-Cola. Så vi pantade ihop nästan 500spänn! Gött! Dom ska vi ha roligt för till helgen när vi ska på julbord. Då Leon även ska sova borta för första gången. Ah va nervöst. Men det kommer gå bra, han kommer att vara hos Farmor & Farfar som bor 500m bort så det är ju inte långt bort iaf!
Efter pantningshistorien så har vi tvättat, fixat lite mer julpynt, tvättat och sådäår. Sen Filip åkte på jobb så har Leon varit så gnölig. Jag önskar verkligen att dessa tänder kan komma NU! Han har inte varit nöjd överhuvudtaget förutom i min famn. Så vi har mest suttit i soffan och tagit det lugnt. Sen åkte vi till Leons Farmor & Farfar en sväng. Skönt att komma ut och iväg och även få lite avlastning med bärandet!
Nu sover han iaf och jag hoppas att det blir en lugn natt. Mina axlar har sönder mig. Är så spänd och det blir ju inte bättre när man går och bär på en bebis hela dagarna. Så jag måste nog beställa en massagetid så jag blir av med dessa onda spänningar.
Nu ska jag fortsätta och se på Twilight!

Min fina lilla kille

Tack!

3 Läs mer >>

men såg en artikel nyss som jag tycker var intressant. Ni som hängt med här ett tag vet att jag är noga med vilket kött jag köper och äter. Jag köper ALLTID svenskt och gärna så närproducerat som möjligt. Det finns många anledningar till att jag gör det och det kan vi ta upp en annan gång. Svenskt kött är dyrare och många säger att de inte har råd. Jag har inte någon fet lön varje månad men trots det köper jag ändå svenskt kött så ddet beror väl på vad man prioriterar.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14061839.ab 
Här är iaf artikeln!

Här är två grisar som strövade fritt i grishuset. Doch utan tillåtelse men ändå :)

Nu haglar det tätt me...