Bilbarnstolsdjungel!?

Ja vår lille son har i princip växt ur sitt babyskydd så nu lär vi köpa en ny stol. Vår första gick ju sönder så den vi har nu har vi inte använt alls länge, knappt en månad. Så frågan är nu, vilken stol ska man ha och ska vi sälja den vi har nu?! Jag tror nog att vi säljer den vi har nu med tanke på att den är så ny och sen vet vi ju inte om det blir nå mer bebisar så dumt att den blir stående också... Men jag vet inte....
Men vilken stol vi ska ha nu, det har jag INGEN aning om. Det finns ju massa olika varianter och märken... Usch så svårt. Så är det ngn som har ngt tips så är det väldigt välkommet!

En sånhär har vi fast röd och svart :)

Kommentarer:

1 Jessica:

skriven

Vi ska oxå ge oss in i bilbarnsstolsdjungeln! Nu i januari tänkte vi köpa en. Vi har nästan bestämt oss för en vi titta på på babyproffsen på Kupolen. Den växer lite med barnet och man kan ha den både bakåt och framåt vänd så den kan barnet ha upp till 8 år! den kosta runt 3000kr men då kan hon ju ha den ganska länge! Men som sagt det är skit svårt!

2 Icka:

skriven

Dem är jättebra på hjälp på babyproffsen i Borlänge. Den bakåtvända kan användas från 9 kg tror jag. Vi har britax highway. Oscar får fortfarande plats i den och han blir 4 om några veckor. Han ska få åka framåt nu när Alice ska ha den.

Kommentera här: