Härligt

Sverige vann över Frankrike, skönt och kul. Trist bara att de gjorde sin bästa match när det redan var slut men men bättre lycka nästa gång.
För övrigt idag så har min kära kille äntligen blivit klar med reparationen av vår bil. Han har hållit på i flera dagar nu och grejat, med hjälp från några vänner. Så nu håller vi tummarna på torsdag att det inte blir nå mycket fel på besiktningen.
Jag & Lilleman tog en liten cykeltur förut (När grabbarna ändå mekade med bilen). Leon ville absolut åka och se på Ann-Sofies valpar. ÅH oj va söta, gulliga, busiga och goa de är alltså. Dom blir 6 veckor nu på torsdag och det är en hane kvar som inte är tingad än ifall någon är intresserad www.petitbas.se.
Om ni nu undrar vad vi åt till kvällsmat så ska jag berätta. Slängde in några baguetter i ugnen, skar upp lite grönsaker, ölkorv, köttbullar och skivade lite skinka. Så det blev en något lyxigare kvällsmat än vad vi är vana vid men tyckte att grabbarna skulle få något gott i magen när de varit så duktiga :)

Gillar verkligen denna bilden på min gullunge

Kommentera här: